De Big Bang

Stap 1

 

Om de perfecte basis te bereiken voor maximaal volume, wast u uw haar met speciale volumeshampoo en -conditioner. Breng vervolgens een mousse of een ander product voor fixatie aan voor extra body.

Stap 1

Stap 2

 

Föhn uw haar terwijl u het vanaf de wortels omhoog borstelt om maximaal volume te krijgen. Gebruik een grote ronde borstel, begin bij de onderkant en werk naar boven toe.

Stap 2

Stap 3

 

Wanneer het haar bijna droog is, trekt u het haar met een platte borstel vanaf de wortels omhoog en uit uw gezicht. Richt de föhn op de wortels en laat de warme lucht naar boven blazen.

Stap 3

Stap 4

 

Toupeer het haar voorzichtig bij de wortels om extra steun te geven en het volume te bewaren. Neem nu een borstel met echt haar en borstel de buitenlaag zacht uit uw gezicht naar achteren.

Stap 4

Stap 5

 

Leg het haar over uw schouder om een lage paardenstaart aan een kant te maken en doe er een elastiekje om. Als u dat wilt, kunt u op het elastiekje een accessoire aanbrengen. Verdeel nu de paardenstaart in tweeën.

Stap 5

Stap 6

 

Maak een vissenstaartvlecht door een klein deel van de ene kant over de andere kant te slaan. Werk omlaag en wissel links en rechts af. Doe eerst een elastiekje en daarna een leuk lintje om het einde van de vlecht.

Stap 6

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.