België
LED lampen

Waarom LED's?

Warm wit licht

Creëer een warme, gezellig sfeer met LED-verlichting

 
 
Meer informatie over

Energie-efficiënt

Langere levensduur en gebruikt tot 90% minder energie dan traditionele bronnen

Meer informatie over

Kwaliteit van licht

Geniet van perfecte lichtkwaliteit, en licht dat direct aangaat zonder dat de lamp hoeft op te warmen

Meer informatie over

Dimbaar

Creëer de juiste sfeer met dimbare LED-verlichting

 

 
Meer informatie over

Kies uw product

Onze korte, eenvoudige gidsen leggen u uit hoe u de verschillende ruimtes in uw huis kunt verlichten, stemming kunt creëren met licht of de juiste vervangende lamp kunt vinden.

LED besparingscalculator


Bereken je besparingen in drie eenvoudige stappen

Populaire producten

Meest bruikbare "Hoe"-gidsen

Onze korte, eenvoudige gidsen leggen u uit hoe u de verschillende ruimtes in uw huis kunt verlichten, stemming kunt creëren met licht of de juiste vervangende lamp kunt vinden.
video-1-thumbnail

   

Philips Lighting tutorial LED-lampen
 

De LED-lampen van Philips combineren uitstekende lichttechnische prestaties met baanbrekend design, dat al tot vele nominaties voor designprijzen heeft geleid. De lampen gaan direct aan met een druk op de knop, maar de echte doorbraak zit in de combinatie van prachtig ontworpen lampen met een standaard-lampvoet en de verscheidenheid aan verlichting die mensen in hun huis willen, of het nu gaat om algemene verlichting of sfeerverlichting. De LED-lampen zien er fantastisch uit en gaan tot 25 keer langer mee dan gloeilampen - terwijl ze een fractie van de energie verbruiken. Ze worden in slechts 18 maanden terugverdiend - en leveren al vanaf dag één een bijdrage aan het milieu.
video-2-thumbnail

   

Philips Lighting tutorial lichthoeveelheid moderne verlichting
 

Het Wattage geeft alleen aan welke hoeveelheid energie een lamp gebruikt. Voor de werkelijke hoeveelheid licht die een lamp produceert - en om gloei-, LED- en spaarlampen te kunnen vergelijken - moet u de lumenwaarde (lm) kennen. Hoe hoger deze is, hoe meer licht de lamp geeft. Deze video laat u zien waar u op moet letten als u een lamp kiest en hoe u dit op de verpakking vindt.
video-3-thumbnail

   

Philips Lighting tutorial dimbare LED-lampen
 

De hoeveelheid licht in een ruimte helpt u om de sfeer te creëren die u zoekt. U kunt dit controleren met dimbare (LED) lampen. Deze video laat u zien hoe u de juiste lamp vindt, zodat u de hoeveelheid licht eenvoudig kunt verhogen of verlagen met een dimmer.

 

video-1-thumbnail

   

Philips Lighting tutorial LivingColors
 

Philips LivingColors kunnen het uiterlijk van een ruimte veranderen en weergeven hoe u zich er voelt. Philips LED LivingColors laat u in uw hele huis met gekleurd licht spelen, voor speciale momenten en bijna elke stemming. Deze gids toont u hoe Philips LED LivingColors de perfecte sfeerverlichting creëert, dankzij een grote variëteit aan verlichtingsmogelijkheden, voor elke stemming die u zich kunt voorstellen.
video-1-thumbnail

   

Hoe verlicht ik mijn leefruimte?
 

De woonkamer vormt het hart van uw huis. Het is de plek waar u samen met familie en vrienden geniet van de dingen die u leuk vindt om te doen. In deze gids leest u hoe u uw woonkamer perfect verlicht door verschillende lagen licht aan te brengen. Met vier soorten licht kunt u een visueel reliëf aanbrengen om zo een gezellige sfeer te scheppen.