Hoe meer je dimt,
hoe warmer het licht

Ervaar Philips WarmGlow

Breng een warme sfeer in huis met Philips WarmGlow. Met de dimfunctie kan je het licht geleidelijk dimmen tot de warme tinten van traditionele lampen. In tegenstelling tot standaard-LED's geven deze Philips-lampen met de vertrouwde vorm een dimbare warme gloed, waarmee je gewone functionele verlichting kunt omtoveren in uitnodigende warme sfeerverlichting. Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht. 

Bekijk het verschil

WarmGlow YouTube-video

Manieren om sfeer te scheppen


Thuis is waar je gezin werkt en speelt, ontspant en gasten ontvangt. Met de Philips LED-lampen met een dimbare warme gloed zie je nu duidelijk het verschil. Je kan je kamerverlichting aan diverse taken aanpassen, zodat je altijd het juiste
licht hebt. Klik op de video voor meer informatie

Populaire dimbare LED-lampen

In de spotlights

Uitleg, wiki en tutorial

Uitleg, wiki en tutorial

Door het schijnbaar eindeloze aanbod kan het kiezen van de juiste lamp een hele opgave zijn. Bekijk onze verlichtingstutorials om te zien welke mogelijkheden er zijn.  
Alles draait om het juiste licht

Alles draait om het juiste licht

Of je nu de juiste sfeer wilt creëren, het perfecte licht wilt vinden om bij te werken of met prachtige lichteffecten je eigen verlichtingsstijl wilt creëren: Philips laat zien wat het juiste licht kan doen voor je huis en je leven, en helpt
je het juiste licht te kiezen voor al je verlichtingsbehoeften.
Compatibiliteit met dimmers

Compatibiliteit met dimmers 

Gebruik ons compatibiliteitsoverzicht om de juiste dimmer te vinden voor je dimbare LED-lampen en compacte fluorescentielampen, en geniet van zo veel, of zo weinig, licht als je wilt.