1
WarmGlow

Registreren

abonneren_op_onze_nieuwsbrief

Hoe meer je dimt,
hoe warmer het licht

Ervaar Philips WarmGlow

Breng een warme sfeer in huis met Philips WarmGlow. Met de dimfunctie kan je het licht geleidelijk dimmen tot de warme tinten van traditionele lampen. In tegenstelling tot standaard-LED's geven deze Philips-lampen met de vertrouwde vorm een dimbare warme gloed, waarmee je gewone functionele verlichting kunt omtoveren in uitnodigende warme sfeerverlichting. Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht. 

Bekijk het verschil

Welke lamp past bij jouw toepassing? Er zijn tal van mogelijkheden en wij helpen je graag kiezen
WarmGlow YouTube-video

Manieren om sfeer te scheppen


Thuis is waar je gezin werkt en speelt, ontspant en gasten ontvangt. Met de Philips LED-lampen met een dimbare warme gloed zie je nu duidelijk het verschil. Je kan je kamerverlichting aan diverse taken aanpassen, zodat je altijd het juiste
licht hebt. Klik op de video voor meer informatie

In de spotlights

Welke lamp past bij jouw toepassing? Er zijn tal van mogelijkheden en wij helpen je graag kiezen

1 Lamp. Jouw schakelaar. 3 Lichtstanden.  


Bepaal zelf je sfeer met slechts 1 lamp en je bestaande schakelaar.  Kies 1 van de 3 lichtinstellingen zonder dat je daarvoor een dimmer nodig hebt! Er is dus geen installatiewerk nodig!

 

Wij helpen je graag de juiste sfeerverlichting te kiezen

Alles draait om het juiste licht

Of je nu de juiste sfeer wilt creëren, het perfecte licht wilt vinden om bij te werken of met prachtige lichteffecten je eigen verlichtingsstijl wilt creëren: Philips laat zien wat het juiste licht kan doen voor je huis en je leven, en helpt je het juiste licht te kiezen voor al je verlichtingsbehoeften.
Dim je licht tot het niveau dat bij jouw situatie past

Vind de juiste lamp

Philips heeft het meest uitgebreide assortiment lampen die passen bij jouw verlichtingsbehoeften. Ben je op zoek naar basislicht om een ruimte te verlichten, of ben je op zoek naar een warm sfeerlicht om je woning gezelliger te maken? Twijfel je tussen LED, halogeen of een spaarlamp? Philips heeft het allemaal en helpt je graag bij het kiezen van het juiste licht. Dankzij de nieuwe Bulb Advisor tool maak je altijd de juiste keuze.