Buitenverlichting

Zie wat u met buitenverlichting kunt doen

De tuin 's avonds tot leven brengen

De tuin 's avonds tot leven brengen

De familie Voemel heeft een grote tuin maar deze heeft niet de verlichting om er ook 's avonds van te genieten. Zie hoe wij de tuin tot leven brachten.

De tuin 's avonds tot leven brengen

Berlijn

De tuin 's avonds tot leven brengen

Ecomoods buitenverlichting – maak van uw tuin een gezellige plek!

Bij de eerste zonnestralen van de lentezon trekken we massaal de tuin in. Logisch ook, de dagen worden langer en ook de zwoele (zomer)avonden maken het prettig om buiten te vertoeven. Goede buitenverlichting die bovendien ook nog eens energiezuinig is, maakt van de tuin dan ook een gezellige ontmoetingsplaats.


Zeg echter niet zomaar ‘buitenverlichting’ tegen de verschillende lichtarmaturen uit de Ecomoods Outdoor collectie. Naast de mooie voordelen wat betreft het energieverbruik, wordt onze buitenverlichting vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. En laten we ook het eigentijdse design niet vergeten.

 

Onvergetelijke zomeravonden met stijlvolle buitenverlichting

Barbecues, tuinfeesten, late night picknicks, … Dankzij de Ecomoods buitenverlichting wordt de tuin omgetoverd tot dé plek bij uitstek voor leuke, zwoele zomeravonden met vrienden en familie. De warme, witte gloed van de verlichting zorgt er namelijk voor dat u tot ’s avonds laat van uw terras en uw tuin kan genieten. En dat op ecologische wijze.

 

Naast het mooie en stijlvolle design dat bovendien ook robuust en weersbestendig is, zijn de Ecomoods tuinlampen namelijk ook goed voor uw portemonnee. De energiezuinige verlichting zorgt voor een besparing tot wel 80% ten opzichte van traditionele lichtbronnen. Tenslotte is er ook een ruim gamma aan buitenverlichting dus er is voor iedere tuin wat.

Een lamp naast de achterdeur of een plafondlamp op het terras komt altijd van pas. U hoeft alleen maar enkele theelichtjes of kaarsen toe te voegen en uw terras is klaar voor een lange en gezellige zomeravond. Maar u wilt toch ook van de rest van uw tuin genieten? Zo kan u het tuinpad of de tuin doen oplichten met mooie inbouwspots of elegante sokkels. En ook de vijver of je bloemenperk verdienen het om in de spotlights gezet te worden.


Inspiratie nodig voor de plaatsing van uw buiten- en tuinverlichting? Bekijk dan onze praktische tips voor de plaatsing van uw tuinverlichting.

 

Lees meer over LED buitenverlichting

Populaire producten