Buitenlamp-sensor

Zie wat u met LED buitenverlichting kunt doen

Video - Bringing a garden to life at night

De tuin 's avonds tot leven brengen

De familie Voemel heeft een grote tuin maar deze heeft niet de verlichting om er ook 's avonds van te genieten. Zie hoe wij de tuin tot leven brachten.

Bringing a garden to life at night

Berlin

De tuin 's avonds tot leven brengen

Buitenlampen met bewegingssensoren & lichtsensoren

Verlichting met sensoren heeft verschillende voordelen. Zo kan je niet alleen kiezen voor lampen met bewegingssensoren maar ook voor buitenlampen met dag- en nachtsensoren. Op die manier bespaar je ook heel wat energie want de lampen branden alleen wanneer het nodig is.

 

Begint het te schemeren? Dan springen de buitenlampen automatisch aan dankzij de lichtsensoren. En moet je naar het tuinhuis in het donker? Dan zorgen de bewegingssensoren ervoor dat je pad netjes verlicht wordt. Licht wanneer het nodig is: geweldig toch?

 

Buitenlampen met sensoren – van design buitenverlichting tot klassieke buitenverlichting

Kiezen voor Philips buitenverlichting is kiezen voor een mooie én praktische tuin, een besparing op je energieverbruik en een veilig gevoel. Verlichting in combinatie met sensoren zorgt er namelijk voor dat het licht alleen brandt wanneer het nodig is. Daarbovenop bezorgen onze tuinlampen je een besparing tot maar liefst 80% ten opzichte van traditionele tuinlampen.


Daarnaast heb je ook de keuze uit een ruim assortiment. Een strakke tuin met design buitenverlichting? Of toch liever een rustieke tuin met landelijke verlichting. Aan jou de keuze! Onze verschillende collecties maken het mogelijk om voor elk plekje in de tuin de geschikte verlichting te kiezen.

 

Nog wat inspiratie nodig? Ontdek dan onze tips voor je tuinverlichting.

 

Ten slotte zorgt verlichting met sensoren ook voor meer veiligheid. Bij het thuiskomen springt je verlichting meteen aan en kan je zonder problemen de oprit oprijden. En ook de inbrekers zullen verrast worden door de bewegingssensoren. Iedere beweging wordt gedetecteerd en dit wordt aan u gemeld door het automatisch aanspringen van de buitenverlichting. En ook het zoeken achter de hond of de kat is verleden tijd. Deze kan zich namelijk niet langer verschuilen in het donker dankzij de bewegingssensoren.

Voor iedere tuin de gepaste verlichting!

Nog niet overtuigd van de vele voordelen van Philips buitenverlichting? Ontdek dan ons ruim assortiment tuinlampen met bewegingssensoren en dag- en nachtsensoren.

Populaire producten