LED Buitenverlichting

Zie wat u met LED buitenverlichting kunt doen

De tuin 's avonds tot leven brengen

De tuin 's avonds tot leven brengen

De familie Voemel heeft een grote tuin maar deze heeft niet de verlichting om er ook 's avonds van te genieten. Zie hoe wij de tuin tot leven brachten.

Berlijn

De tuin 's avonds tot leven brengen

Ledino buitenverlichting – een goed verlichte en veilige tuin

Kiezen voor LED buitenverlichting is een ecologische keuze en daarmee ook een goede keuze voor je portemonnee. En het wordt nog beter. LED verlichting zorgt voor een krachtig wit licht waarmee uw terras, oprit en tuin volledig oplichten.


Wie kiest voor LED, zal ongetwijfeld zijn gading vinden in het gamma LED buitenverlichting uit de Ledino collectie. Energiezuinig, duurzaam, subtiel, … Kortom: een aanwinst voor iedere tuin!

 

Slaap op beide oren dankzij buitenverlichting met bewegingssensoren

Een besparing op uw energierekening is niet het enige dat de Ledino buitenverlichting u oplevert. Buitenverlichting met bewegingssensoren bezorgen u ’s avonds en ’s nachts ook een veilig gevoel. Zowel uw gevel, als uw terras of tuin kan u laten oplichten als er ’s avonds of ’s nachts beweging is in de tuin of aan uw achterdeur.


Bovendien zorgt de bewegingssensor niet alleen voor een verrassingseffect bij eventuele inbrekers. De sensoren zijn ook handig wanneer u naar het tuinhuis moet in het donker: het licht springt aan wanneer u aangewandeld komt waardoor u perfect en zonder uw tenen te stoten de weg naar het tuinhuis vindt. Tenslotte verwelkomt de buitenverlichting je als het ware door automatisch aan te springen als je ’s avonds thuiskomt.

Verlicht uw tuin in stijl met de Ledino buitenverlichting

In de Ledino collectie vindt u verschillende buitenlampen waarmee u een prachtig lichtspel kan creëren in uw tuin. Zo is uw tuin naast veilig ook steeds mooi verlicht met de minimalistisch vormgegeven lichtarmaturen.

 

Stijlvolle en weerbestendige wandverlichting en plafondlampen, elegante sokkels en zelfs robuuste inbouwspots voor het tuinpad of de oprit. Voor ieder wat wils. Last but not least staat de Ledino buitenverlichting gelijk aan een levensduur van maar liefst 20.000 uren dankzij de kwalitatieve LED lampen. Gedaan met het vervangen van lampjes!

 

Bekijk hier ons assortiment LED buitenverlichting

Populaire producten