Ontdek onze
Disney-en Marvel-kinderlampen

SoftPals


Maak kennis met de SoftPals: onze veilige, zachte en knuffelbare, lichtgevende vriendjes. Met een SoftPal heeft je kind altijd een lampje bij zich, zelfs onderweg naar het toilet.

Fantastische karakters

Zeg hallo tegen Mickey, Minnie en Winnie. Zij waken over jullie kleintje en kunnen gemakkelijk naast het bed worden geplaatst. Ze zijn iets groter van formaat en geven een zachte gloed in het donker. En als er een verhaaltje voor het slapen wordt voorgelezen, zitten ze gezellig naast jullie en verlichten ze de bladzijden vol mooie avonturen. Veilig om mee te nemen en heel gemakkelijk oplaadbaar.


Nieuwe vriendjes voor overal

Maak ook kennis met onze nieuwkomers Olaf, Sofia, Elsa en de altijd dappere Spiderman. Lampjes waar kinderen mee kunnen knuffelen en spelen en overal mee naar toe kunnen nemen. Gemaakt van zacht en soepel siliconenmateriaal. Het lampje werkt op batterijen en gaat na 5 minuten automatisch uit om de batterij te sparen.
 

SleepTime Mickey

 
Heb je ons nieuwe vriendje SleepTime Mickey al ontmoet? Een tafellamp met nachtaanduiding. Als de maan op zijn buik gaat branden, is het tijd om te gaan slapen. Maar als het zonnetje gaat branden, is het tijd om de dag te beginnen.

Met een zachte druk op zijn hoofdje geeft SleepTime Mickey warm wit licht om heerlijk bij te spelen of een verhaaltje te lezen. Eenvoudig en leuk in het gebruik, een ideaal maatje voor naast het bed.

 

Bekijk de producten   Meer informatie
 

Nachtlampjes met sensor


Wegdromen naar sprookjesachtige plaatsen of ridderavonturen…maar er komt altijd een moment dat je op moet staan. Voor een nachtelijk wandelingetje naar de wc. Of voor het begin van een mooie nieuwe dag.

De nachtlampjes met sensor van Philips worden automatisch ingeschakeld bij de minste beweging. Ze geven zacht, warm wit licht. En doordat de lamp op batterijen werkt, kunt u hem neerzetten waar u maar wilt.


Bekijk de producten

Hanglampen

 

De hanglampen van Philips prikkelen de verbeelding van kinderen. De populaire Disney- en Marvel-figuren maken patronen en schaduwen op de muur, waardoor er een magische sfeer wordt gecreëerd waarin dromen en fantasieën gaan leven.

Bekijk de producten

2-in-1: projectors en nachtlampjes


Droom weg met je eigen Disney- of Marvel-verhaal op het plafond. Met deze schitterende nachtlamp en projector in één wordt elke kamer een magische omgeving. Kies tussen een geruststellend nachtlampje of de beeldprojector om één van de drie filmscènes van de Disney- of Marvel-figuren te projecteren. Uw kind kan hier liggend naar kijken en langzaam wegzakken in een kleurrijke droom.

Bekijk de producten

Wand- en plafondlampen

 
Vul de slaapkamer van jullie kind met licht en kleur met deze leuke en veilige wand- en plafondlampen. Ontdek de kleurrijke ontwerpen met vrolijke figuren. Een opvallende aanvulling voor elke kinderkamer.

 

Bekijk de producten

Zaklampen

 
Elke avonturier of dromer heeft soms wat begeleiding nodig. Deze schattige kleine zaklampen helpen je kind de weg te vinden voor nog meer avonturen.

 

Bekijk de producten

2-in-1: projector en zaklamp


De 2-in-1 projector en zaklamp van Philips en Disney zal jouw kind verbazen met magische verhalen. Draai de filmschijven om kleurrijke en grappige filmscènes op de muur te projecteren, of gebruik de lamp als zaklamp om elk avontuur in het donker te verlichten.

Bekijk de producten 

Tafellampen


Lees voor het slapengaan verhaaltjes voor naast deze kleurrijke tafellampen met de favoriete Disney-vriendjes van je kind. De lampen met zachte LED-verlichting zijn verkrijgbaar op batterijen of elektriciteit. Dankzij de kindvriendelijke schakelaars zijn ze ideaal naast elk kinderbed.

Bekijk de producten 

Bureaulampen


Iemand die zegt dat aan een bureau zitten saai is heeft waarschijnlijk onze nieuwe bureaulampen voor kinderen nog niet gezien.
De vrolijke lampen met verschillende karakters geven koel, wit licht af, zodat je kind zich optimaal kan concentreren op de bezigheid De lampen zijn duurzaam en schokbestendig. Dankzij hun flexibele hals kunnen ze in elke gewenste positie worden gezet.


Bekijk de producten 


© Disney 2015