1
Sapcentrifuges

Philips sapcentrifuge

Sapcentrifuge recepten van Philips 

Geniet van 10% meer fruitsap en spoel in een mum van tijd schoon

 

U wilt snel een kan – of een glas – vers sap? Onze sapcentrifuges hebben een sterke motor tot 1000W, zodat u zelfs harde vruchten en groenten kunt persen. Tijdens dit proces worden de ingrediënten op een hoge snelheid geraspt en scheidt het sap van de pulp.

 

Om het maken van sap nog gemakkelijker te maken, hebben we de QuickClean-technologie ontwikkeld. De reinigingstijd blijft zo beperkt tot 1 minuut. Maak van groenten en fruit gezonde drankjes waar u en uw gezin van zullen genieten – elke dag.

Maximale hoeveelheid sap in een handomdraai


Haal het meeste uit uw verse groenten en fruit. Dankzij de krachtige motor en onze unieke omgekeerde zeef, extraheren Avance-sapcentrifuges tot 10% meer sap.

Sap in een handomdraai, zonder gedoe


Schoonmaken na het persen is eenvoudiger dan ooit. We hebben onze sapcentrifuges zo ontworpen dat ze eenvoudig zijn te reinigen – in 1 minuut. Met de pre-clean-functie kunt u de sapmachine in enkele seconden schoonspoelen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

De juiste hoeveelheid groenten en fruit eten, wordt alom erkend als een van de belangrijkste elementen van een gezond eetpatroon. Het is echter moeilijk om er genoeg van te eten als u een druk leven leidt. Daarom is het persen van verse, zelfgemaakte sappen een geweldige manier om dagelijks de juiste combinatie van fruit en groenten binnen te krijgen.

 

Als toonaangevend wereldwijd merk op juicergebied, biedt Philips slowjuicers en sapcentrifuges aan om het maximale uit uw ingrediënten te halen. Bovendien zijn ze zo gebruiksvriendelijk dat u er ook elke dag gebruik van zult maken.

QuickClean-technologie

Schoon in 1 minuut

QuickClean™-technologie betekent dat uw sapcentrifuge schoon is in 1 minuut. Giet gewoon water in de sapcentrifuge voor een snelle voorreiniging. Daarna zijn vezels en stukjes met gemak weg te vegen en spoelen.
Eenvoudig te reinigen gepolijste zeef

Gewoon schoonvegen

Wat is de beste sapmachine? Eentje die u snel kunt schoonmaken! De zeef in onze sapcentrifuges heeft een glad, gepolijst oppervlak, waardoor de zeef eenvoudig kan worden schoongeveegd.
Ingebouwde vruchtvleescontainer

Eenvoudige pulpverwijdering

Omdat de centrifugezeef omgekeerd is, valt de pulp vanzelf in één container – die eenvoudig te verwijderen en te legen is. Giet er vervolgens water in voor om voor te reinigen en uw sapmachine is alweer bijna klaar om nog meer sap te maken.

Reviews over onze sapcentrifuges

Geweldige sapcentrifuge, Gezond, lekker en inderdaad (!) makkelijk schoon te maken. Receptenboekje erbij.”

Het is een makkelijk apparaat en vooral fijn dat je ook een citruspersgedeelte hebt voor als je alleen sinaasappelen wil persen zonder eerst de schil te hoeven verwijderen. Het apparaat is ook zo schoon.”

app voor gezonde drankjes

Gratis app met inspirerende sap- en smoothierecepten en gezonde tips


Download nu de Philips Healthy Drinks-app voor gezonde drankjes. De app is een handige manier om optimale sappen en smoothies te maken. Zo kunt u beginnen met het maken van gezonde en lekkere sappen – of uw repertoire aan recepten uitbreiden.

Verse sappen en smoothies zijn immers geweldige manieren om uw inname van vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen op te vijzelen.

Recepten voor de slowjuicer

 

The Philips Chef maakt allerlei recepten voor Philips keukenapparatuur. Hij bedacht een aantal lekkere recepten voor onze slowjuicers. 

Tip: vezels zijn hartstikke gezond en mogen dus ook niet ontbreken in een gezonde smoothie. Gebruik hiervoor fruitsoorten waar veel vezels in zitten, zoals blauwe bessen. In blauwe bessen zitten 4x zoveel vezels als in appels, sinaasappels of peren.

The Philips Chef

Bekijk onze sapcentrifuges