0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Thaise tom kha

    In deze klassieke Thaise kippensoep zorgen de smaakvolle ingrediënten voor een verfrissende soep.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 23 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    SoupMaker
    Voorafjes en snacks
    Fruit
    Vlees

    Ingrediënten

    • 25 g verse gember, fijngesneden1
    • 1 stengel vers citroengras100
    • 100 g champignons, in plakjes150
    • 150 g kipfilet of kippendijen1
    • 1 eetlepel limoensap, of meer naar smaak1
    • 1 eetlepel vissaus1
    • 1 theelepel suiker1
    • 1 theelepel Thaise currypasta (pittig)2
    • 2 eetlepels verse basilicumblaadjes, gehakt2
    • 2 eetlepels verse koriander, gehakt200
    • 200 ml kokosmelk800
    • 800 ml kippenbouillon

    Bereiding

    • Snijd het citroengras in stukken van 4 cm. Snijd de kip in kleine stukken.
    • Doe alle ingrediënten in de Soup maker, met de kip bovenop.
    • Sluit het deksel en kies het boerensoepprogramma.
    • Verdeel de soep in kommen wanneer deze klaar is. Garneer tot slot met de verse kruiden.
    • Tip van de Chef: The coconut milk balances the flavours in this soup nicely, but leaving it out also works well.
    Thaise tom kha

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.