0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Biefstuk teriyaki met aardappel egels

    Je kunt uitstekend biefstuk bakken in de Airfryer. Aardappel egels geven het gerecht een speels tintje, leuk om voor kinderen om te eten én maken!

    Porties 2
    Hoofdgerechten
    0-30 minuten
    Airfryer
    Vlees

    Ingrediënten

    • 2 biefstukken
    • 4 middelgrote aardappels
    • 200 gram peultjes
    • 250 gram champignons
    • 1 ui
    • Ketjap
    • Sojasaus
    • Olijfolie
    • Peper en zout

    Bereiding

    • Snijd de biefstukken in reepjes en leg deze in een marinade van sojasaus, olijfolie en ketjap. Borstel de champignons schoon en snijd ze in kwarten. Was de peultjes en snijd de ui in halve ringen.
    • Meng alle groenten door elkaar met 1 eetlepel olijfolie.
    • Schil de aardappels en snijd er aan de onderkant een klein plakje af, zodat ze vlak blijven liggen. Snijd er voorzichtig kleine plakjes in, maar niet helemaal door tot de bodem. Doe wat olie tussen de schijfjes en bestrooi de aardappels met peper en zout.
    • Bak de aardappels in de Airfryer gedurende 20 minuten op 190 graden. Schuif de aardappels daarna naar de zijkant en leg de groenten en het vlees in het midden. Bak het geheel nog 5 minuten op 200 graden af.
    Biefstuk teriyaki met aardappel egels - Airfryer

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.