0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Vier soorten dressings

    Met uw staafmixer maakt u in een handomdraai de lekkerste dressings, zonder moeilijke snijtechnieken en met verse producten. Ik heb er vier op recept gezet: Blue Cheese-, cocktail-, Franse- en mosterddressing.

    Porties 8, Bereidingstijd: 0-30 minuten
    0-30 minuten
    Notenvrij
    Staafmixer
    Vegetarisch
    Bijgerechten
    The Philips Chef
    Zomer
    Glutenvrij

    Ingrediënten

    • Voor de Blue Cheese-dressing:
    • 50 gram blauwe zachte schimmelkaas
    • 2 stengels lente ui (gehakt)
    • 2 tenen knoflook (geperst)
    • ½ theelepel mosterd
    • 1 eetlepel limoensap
    • 1 eetelepel balsamico-azijn
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 3 eetlepels mayonaise
    • 300ml Fage Griekse yoghurt (o%)
    • Peper en zout uit de molen
    • Voor de cocktaildressing:
    • 50 gram Fage Griekse yoghurt 0%
    • 3 eetlepels mayonaise
    • 3 eetlepels ketchup
    • Een scheutje whisky
    • 5 gram gerookte paprikapoeder
    • 5 gram cayennepeper
    • Voor de Franse dressing:
    • 25 gram azijn
    • 1 theelepel mosterd
    • 1 theelepel suiker of honing
    • Paar druppels worcestersaus
    • Zout en peper uit de molen
    • 75 gram olie (geen olijf)
    • 10 gram verse peterselie
    • Voor de mosterddressing:
    • 2 eetlepels honing
    • 4 eetlepels mosterd
    • 50 gram olie (geen olijf)
    • 30 gram mayonaise
    • 20 gram witte wijn azijn
    • 10 gram dille
    • Zout en peper uit de molen

    Bereiding

    • De bereidingswijze is voor alle genoemde dressings hetzelfde. Doe alle ingrediënten in een hoge smalle beker of uw Chopper. Vaak wordt een hoge beker bij de staafmixer meegeleverd.
    • Blend alles met de staafmixer tot een mooie romige dressing. Mocht de dressing te dik zijn, dan kunt u deze eventueel verdunnen met wat olie.
    • Tip van de Chef: Tip: dressings zijn heerlijk bij salades en rauwkost. En de versies met yoghurt zijn ook perfect als dippers te gebruiken!
    Vier soorten dressings

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.