1
Producten

Privacyverklaring

Deze Privacyverklaring is het laatst gewijzigd in mei 2015

 

Philips Consumer Lifestyle B.V. ("Philips") hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van de persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt. Deze Privacyverklaring ("Verklaring") is van toepassing op persoonlijke gegevens die worden verzameld door de Saeco Avanti volautomatische koffiemachine ("Saeco GranBaristo Avanti") en de Saeco GranBaristo Avanti mobiele toepassing ("App") die wordt beheerd door of onder het beheer valt van Philips. Saeco is een handelsmerk van Koninklijke Philips N.V. Lees deze privacyverklaring aandachtig door. U vindt hier informatie over hoe Philips uw persoonlijke gegevens gebruikt en beschermt en over de keuzes die u kunt maken met betrekking tot hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt. Dit is een verklaring omtrent het privacybeleid van Philips en geen contract of overeenkomst.

 

 

Welke persoonlijke gegevens wij verzamelen en hoe wij die gegevens gebruiken

Wij verzamelen en gebruiken persoonlijke gegevens in verband met uw installatie of gebruik van de App en de Saeco GranBaristo Avanti volautomatische koffiemachine voor het volgende doeleinde:

(1)      Voor het aanbieden van de App-service.

 

Wat houdt dit doel in?

Wanneer u de App gebruikt, houden we het gebruik van uw Saeco GranBaristo Avanti bij om u te voorzien van handige tips, trucs en onderhoudsinformatie voor uw machine. We verzamelen deze gegevens voor onderzoeksdoeleinden en/of om u te voorzien van handige tips om de prestaties van de volautomatische Saeco-espressomachine te verbeteren en voor het onderhoud van uw machine.

 

Welke persoonlijke gegevens verwerken wij voor dit doel?

Wanneer u de App gebruikt, verzamelt Philips gegevens over uw gebruik van de Saeco Avanti en over uw koffieconsumptie. Daarnaast evalueert Philips op welke wijze de app is gebruikt.

 

De App functioneert niet wanneer deze gegevens niet worden verzameld. Indien u deze gegevens niet wilt delen, kunt u de App niet gebruiken.

 

Van welke partijen maken wij gebruik voor dit doel?

We gebruiken diensten van derden voor gegevensopslag en om statistische gegevens te verzamelen en te analyseren.

 

(2)      Voor het beheer van uw MySaeco-account.

 

Wat houdt dit doel in?

Wanneer u een account maakt, sturen wij u een welkomstmail om uw gebruikersnaam en wachtwoord te verifiëren en om eventuele vragen te kunnen beantwoorden. We gebruiken uw registratiegegevens voor het maken en beheren van uw MySaeco-account. Uw MySaeco-account wordt gebruikt om uw product te registreren. Met uw toestemming kunnen we deze gegevens ook gebruiken om u te informeren over Philips-producten en -diensten.

 

Welke persoonlijke gegevens verwerken wij voor dit doel?

Wij verzamelen mogelijk uw registratiegegevens, zoals: gebruikersnaam, voornaam, achternaam, e-mailadres, land, taal, wachtwoord, aanhef, leeftijd.

 

Van welke partijen maken wij gebruik voor dit doel?

Philips laat een externe partner onze registratiegegevens registreren en bewaren, inclusief de door u verstrekte persoonlijke gegevens. 

 

 

(3)      Voor het genereren van statistische gegevens die Philips kunnen helpen de content, de functionaliteit en het gebruiksgemak van de App te verbeteren.

 

Wat houdt dit doel in?

Wij verzamelen en bundelen deze persoonlijke gegevens om gebruiksstatistieken te creëren die ons helpen de content, de functionaliteit en het gebruiksgemak van de App te verbeteren. Daarbij verwijderen wij gegevens die u mogelijk kunnen identificeren.

 

Welke persoonlijke gegevens verwerken wij voor dit doel?

Voor dit doel verwerken we uw unieke gebruiksapparaatnummer, het IP-adres van uw apparaat, het type mobiele internetbrowser of besturingssysteem dat u gebruikt en de datums en tijdstippen waarop u de App gebruikt. Ook verzamelen we sessie- en gebruiksgegevens. Dit zijn gegevens omtrent uw gebruik van de App, zoals verbindingsverzoeken, servercommunicatie en gegevensdeling, netwerkmetingen, Quality of Service en datums en tijdstippen waarop verbinding is gemaakt.

 

Van welke partijen maken wij gebruik voor dit doel?

Wij maken gebruik van de diensten van een derde om statistische gegevens te verzamelen en te analyseren.

 

Hoe wij informatie delen met anderen

Philips maakt gebruik van derden die handelen namens Philips om de noodzakelijke hardware, software, netwerken, opslag, transactiediensten en/of relevante technologieën aan te bieden waarmee de App of de geleverde diensten kunnen worden uitgevoerd. 

 

Philips maakt ook gebruik van de diensten van vertrouwde externe serviceproviders om het gebruik van onze App mogelijk en inzichtelijk te maken. Deze externe serviceproviders verzamelen gegevens die door uw mobiele apparaat worden verzonden, zoals sessie-, gebruiks- en aanmeldgegevens.

 

Indien Philips een derde toestaat uw persoonlijke gegevens over te brengen naar een locatie buiten uw regio, zullen we stappen ondernemen om, wanneer uw gegevens worden verwerkt door onze vertrouwde derden, uw privacyrechten te beschermen door middel van contractuele regelingen of andere middelen die een vergelijkbaar beveiligingsniveau bieden.

 

Philips maakt persoonlijke gegevens uitsluitend openbaar onder de voorwaarden van dit beleid en/of wanneer dit door de wet wordt vereist.

 

Philips verkoopt soms (een deel van) een onderneming aan een ander bedrijf. Een dergelijke eigendomsoverdracht kan ook de overdracht van uw aan dat bedrijf gerelateerde persoonlijke gegevens aan de nieuwe eigenaar inhouden.

 

Uw keuzen en rechten

Wij willen u beter leren kennen, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn. Tegelijkertijd respecteren wij de keuzen die u maakt ten aanzien van het gebruik van uw persoonlijke gegevens.

 

Uw persoonlijke gegevens worden mogelijk overgebracht van het land waarin u woonachtig bent naar Philips-ondernemingen in andere landen. In deze landen gelden soortgelijke gegevensbeschermingswetten mogelijk niet. In het geval dat uw gegevens worden overgebracht naar een locatie buiten uw land of jurisdictie, vallen uw gegevens mogelijk onder de wetgeving van deze jurisdicties. Indien lokale wetgeving dit vereist, vragen we u om toestemming voordat we uw persoonlijke gegevens overbrengen naar een locatie buiten uw geografische regio.

 

U kunt op elk gewenst moment uw persoonlijke gegevens aanpassen of uw voorkeuren wijzigen. Soms kunt u dit doen in de App zelf of door naar uw online MySaeco-account [www.saeco.com/welcome] te gaan. Als u zich wilt afmelden voor onze marketingdiensten, kunt u op elk gewenst moment op de knop 'Afmelden' klikken onder aan elke e-mail die u van ons ontvangt.

 

U kunt te allen tijde toegang tot uw persoonlijke gegevens vragen, correcties aanvragen of bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Stuur hiertoe een e-mail naar privacy@philips.com of ga naar onze contactpagina.

 

Bescherming van uw persoonlijke gegevens

Wij erkennen onze verantwoordelijkheid voor de bescherming van de persoonlijke gegevens die u ons toevertrouwt tegen verlies, misbruik of ongeoorloofde toegang. Philips maakt gebruik van verschillende beveiligingstechnologieën en organisatorische procedures voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Wij passen bijvoorbeeld toegangsbeheer toe, gebruiken firewalls en beveiligde servers, en coderen bepaalde typen gegevens. 

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

De services van Philips zijn voortdurend in ontwikkeling en de vorm en aard van deze services kan van tijd tot tijd veranderen, zonder dat wij u hiervan vooraf in kennis stellen. Wij behouden ons daarom het recht voor om deze privacyverklaring van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Wij verzoeken u regelmatig de laatste versie van de Privacyverklaring te bekijken.

 

De nieuwe Privacyverklaring is na plaatsing van kracht. Indien u niet instemt met de aangepaste verklaring, dient u uw voorkeuren te wijzigen of te overwegen de App niet langer te gebruiken. Door onze diensten te blijven openen of gebruiken nadat de wijzigingen van kracht zijn geworden, gaat u akkoord met de herziene Privacyverklaring.

 

Contact opnemen

Neem contact met ons op als u vragen, klachten of suggesties hebt over deze Privacyverklaring: privacy@philips.com of surf naar onze contactpagina:www.support.philips.com