NL
FR
1
Producten

Robotstofzuiger

Systematisch kaartsysteem, Systeem met reiniging in 3 fasen, Automatisch terug naar het basisstation, 100 min. gebruikstijd FC9910/01

Problemen oplossen

Waarom klimt het apparaat niet op het vloerkleed of over de drempel?

Als de robotstofzuiger niet op het vloerkleed of over de drempel klimt, controleer dan of u de juiste modus hebt ingesteld. Afhankelijk van de hoogte van uw vloerkleed/drempel kunt u twee modi gebruiken: de AUTO-reinigingsmodus en de CLIMB-reinigingsmodus.

In de AUTO-reinigingsmodus kan de robotstofzuiger over obstakels van maximaal 10 mm hoog klimmen. Als de robotstofzuiger niet op het vloerkleed of over de drempel kan klimmen in de AUTO-reinigingsmodus, zet het apparaat dan in de CLIMB-reinigingsmodus.

In de CLIMB-reinigingsmodus kan de robotstofzuiger de meeste laagpolige vloerkleed stofzuigen en kan het apparaat over obstakels met een hoogte tot 15 mm klimmen. Als de robotstofzuiger niet op het vloerkleed of over de drempel kan klimmen in de CLIMB-reinigingsmodus, is uw vloerkleed of drempel waarschijnlijk hoger dan 15 mm. De robotstofzuiger kan over obstakels van maximaal 15 mm hoog klimmen.

Opmerking: de hoogte waarover de robot kan klimmen, is grotendeels afhankelijk van het materiaal en de vorm van de drempel of het vloerkleed.

De informatie op deze pagina is van toepassing op het volgende modelnummer: FC9910/01 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.