NL
FR
1
Producten

PerfectDraft Thuistap

70W, Vaatjes, 6 liter, 30 dagen bier, 3 °C, LCD-scherm (temperatuur, volume) HD3720/25

Problemen oplossen

Er lekt bier uit mijn Philips PerfectDraft

Als u merkt dat er bier lekt uit uw Philips PerfectDraft, kan dit probleem mogelijk eenvoudig worden opgelost. Gebruik deze mogelijke oorzaken en oplossingen om het probleem zelf op te lossen.

De hendel van de tapkraan is niet goed gesloten

Als de hendel van de tapkraan van uw Philips PerfectDraft niet correct is gesloten, kunt u de hendel een beetje openen en weer sluiten.

De tapunit en het slangetje zijn niet op de juiste wijze geplaatst

Plaats het slangetje van uw Philips PerfectDraft opnieuw door het in de tapunit te schuiven en omlaag te drukken totdat u een 'klik’ hoort. Als u de arm van het aansluitpunt zonder problemen omhoog en omlaag kunt bewegen, dan is de tapunit op juiste wijze op het biervat geplaatst.

Het biervat is beschadigd

Als het biervat van uw Philips PerfectDraft beschadigd is, kunt u een nieuw biervat plaatsen. Gebruik altijd het nieuwe slangetje dat wordt geleverd bij elk biervat als u een nieuw biervat plaatst.

Er is mogelijk iets mis met het slangetje

U kun het slangetje opnieuw plaatsen door het in de tapunit van uw Philips PerfectDraft te schuiven en omlaag te drukken totdat u een 'klik’ hoort.

Hebben deze stappen het probleem niet opgelost? Neem dan contact met ons op voor meer hulp.

De informatie op deze pagina is van toepassing op het volgende modelnummer: HD3720/25 , HD3720/26 , HD3620/25 , HD3610/50 , HD3620/20 , HD3620/21 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.