NL
FR
1
Producten

VisaCare Microdermabrasion

Huidverjongingsbehandeling, opzetstukken gevoelige en normale huid SC6240/01

Problemen oplossen

Mijn huid reageert op de behandeling met VisaCare

Deze behandeling kan leiden tot een lichte roodheid meteen na de behandeling. Tijdens de behandeling kan uw huid warm aanvoelen en tintelen. Deze effecten verdwijnen doorgaans binnen enkele minuten en worden over het algemeen als aangenaam ervaren.

Het is mogelijk dat u last krijgt van een droge of schilferige huid, langdurige roodheid of zwellingen. In dat geval hebt u het apparaat mogelijk te hard op uw huid gedrukt of hetzelfde gebied te vaak behandeld. Probeer bij de volgende behandeling minder druk uit te oefenen op het apparaat of behandel het gebied minder vaak.

In uitzonderlijke gevallen kan het apparaat een kneuzing of blaar, kras of pigmentatieverandering veroorzaken. Bijna alle huidreacties zullen binnen een week verdwijnen; pigmentatieveranderingen zullen binnen enkele weken of maanden afnemen.

Voorkom mogelijke bijwerkingen en gebruik na de behandeling een dagcrème met een zonnebeschermingsfactor of een zonnebrandcrème. Dit helpt zonnebrand te voorkomen.

Het apparaat is getest en veilig voor gebruik bevonden wanneer het wordt gebruikt zoals beschreven in de gebruikershandleiding. De invloed van medicijnen of andere producten en hun mogelijke bijwerkingen kunnen per persoon verschillen. Omdat er altijd een kans is dat er een zeldzame of voorheen onbekende bijwerking optreedt bij het gebruik van dit apparaat of een ander product, vragen wij u contact op te nemen met het Philips Consumer Care Centre als u een bijwerking ervaart die hierboven niet wordt genoemd.

De informatie op deze pagina is van toepassing op het volgende modelnummer: SC6240/01 , SC6250/01 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.