NL
FR
1
Producten

Robotstofzuiger

Systematisch kaartsysteem, Systeem met reiniging in 3 fasen, Automatisch terug naar het basisstation, 100 min. gebruikstijd FC9910/01

Problemen oplossen

Mijn Philips HomeRun-robot begint uit zichzelf met stofzuigen

De robotstofzuiger kan in twee situaties uit zichzelf beginnen met stofzuigen:

1. Wanneer de robotstofzuiger het stofzuigen hervat nadat de accu is opladen

Als de oplaadbare accu bijna leeg is tijdens het stofzuigen in de AUTO- of CLIMB-reinigingsmodus, gaat het apparaat automatisch terug naar het basisstation om te worden opgeladen. Zodra de accu is opgeladen, keert de robotstofzuiger terug naar de plek waar het apparaat was gestopt en wordt het stofzuigen hervat.

De robotstofzuiger stoppen:
druk op de aan-uitknop wanneer het apparaat het basisstation heeft verlaten en druk op de basisknop op de afstandsbediening om de robotstofzuiger terug naar het basisstation te sturen.

2. Wanneer de timer is ingesteld

Als de timer is ingesteld, is de timeraanduiding zichtbaar op het display en begint de robotstofzuiger met stofzuigen op de ingestelde tijd.

De robotstofzuiger stoppen:
druk op de aan-uitknop en druk op de basisknop op de afstandsbediening om de robotstofzuiger terug naar het basisstation te sturen.

De ingestelde tijd verwijderen:

  1. Druk op de timerknop op de afstandsbediening. De ingestelde tijd verschijnt op het display.
  2. Druk opnieuw op de timerknop om de ingestelde tijd te verwijderen van het display en druk op Enter om uw keuze te bevestigen.

Als de robotstofzuiger automatisch begint te stofzuigen en dit niet wordt veroorzaakt door een van de bovenstaande situaties, moet u de robotstofzuiger laten onderzoeken. Neem contact op met het Philips Consumer Care Center.

De informatie op deze pagina is van toepassing op het volgende modelnummer: FC9910/01 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.