NL
FR
1
Producten

Robotstofzuiger

Systematisch kaartsysteem, Systeem met reiniging in 3 fasen, Automatisch terug naar het basisstation, 100 min. gebruikstijd FC9910/01

Problemen oplossen

Het moet ik het voorwiel van mijn Philips HomeRun-robot schoonmaken?

Maak het voorwiel ten minste eens per maand schoon om ervoor te zorgen dat de HomeRun goed blijft werken. Verwijder al het vuil (haar, pluisjes enz.) van het wiel en de wielvasthouder.

Opmerking:

Wanneer u het voorwiel verwijdert, let dan op de losse ringen aan de zijkanten van het voorwiel. Raak deze ringen niet kwijt.
Zorg ervoor dat beide ringen goed zijn bevestigd wanneer u het voorwiel terugplaatst.

Het wiel schoonmaken:

1) Duw tegen de grendelhaken aan beide zijden van de voorwielvasthouder om deze te ontgrendelen en til de voorwielvasthouder van het apparaat. Verwijder stof en vuil van de borstelstrip op de vasthouder met het kamuiteinde van het schoonmaakhulpstuk of met uw vingers.

2) Verwijder het voorwiel van het apparaat en verwijder stof en vuil van het wiel met het borsteluiteinde van het schoonmaakhulpstuk.

Opmerking: wanneer u het voorwiel verwijdert, let dan op de losse ringen aan de zijkanten van het voorwiel. Raak deze ringen niet kwijt. Neem contact op met het Philips Consumer Care Center in uw land als een of beide ringen ontbreken of als u een of beide ringen kwijtraakt.

3) Plaats het voorwiel terug in het apparaat. Plaats dan de voorwielvasthouder over het voorwiel.

Opmerking: zorg ervoor dat beide ringen goed zijn bevestigd wanneer u het voorwiel terugplaatst.

het voorwiel schoonmaken

De informatie op deze pagina is van toepassing op het volgende modelnummer: FC9910/01 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.