NL
FR
1
Producten

Sonicare AirFloss Pro/Ultra - Trial

1 spuitkop HX8341/01

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welk model AirFloss ik heb?

Als u niet zeker weet welk Philips Sonicare AirFloss-model u hebt, is er een gemakkelijke manier om erachter te komen.

Zoek het modelnummer

Als u niet zeker weet welk model AirFloss u hebt, kunt u aan de onderkant van uw handvat kijken om vast te stellen welk model het is. De AirFloss Ultra wordt aangeduid met een 'HX'-nummer dat begint met 83 (bijvoorbeeld: HX8340). Als u nog steeds niet kunt vaststellen welk model AirFloss u hebt, kunt u ook telefonisch contact opnemen met Philips Support of de ondersteuningswebsite van Philips bezoeken om contact op te nemen met een vertegenwoordiger van Philips.

Andere vormgeving

Als uw AirFloss 3 LED-lampjes en een decoratieve accentring op het aansluitpunt voor de spuitkop heeft, beschikt u over de nieuwste versie: de AirFloss Ultra. Eerdere AirFloss-modellen hebben deze functies niet.

Andere resultaten

De AirFloss Ultra verschilt ook van oudere AirFloss-modellen wat betreft de resultaten die deze levert. De AirFloss Ultra is het krachtigste AirFloss-model, verbetert de gezondheid van het tandvlees even veel als flosdraad, en verwijdert 99,9% van tandplak bij behandelde gebieden.

De informatie op deze pagina is van toepassing op het volgende modelnummer: HX8341/01 , HX8331/01 , HX8332/01 , HX8381/01 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.