Nieuwscentrum

mrt 27, 2019

Philips S9000 Prestige voor de meest comfortabele scheerbeurt

  • Ultiem glad scheerresultaat en huidcomfort, zowel bij nat als droog scheren
  • Krachtig design met premium chroomafwerking en Qi-oplaadpad voor draadloos opladen

Brussel – Philips introduceert zijn nieuwste scheerapparaat, de S9000 Prestige, voor alle mannen die zweren bij een gladde en zachte huid. 

Glad geschoren door innovatie

De Philips S9000 Prestige zit vol toffe innovaties en glijdt bijzonder comfortabel over de huid: iedere dag en zelfs bij het afscheren van een baard van zeven dagen.

 

De S9000 Prestige heeft innovatieve NanoTech precisiemesjes met extra stevige en scherpe randen.

Zo wordt iedere haar uitzonderlijk kort af geschoren voor een super gladde ‘look’. De ContourDetect-scheerkop draait in meerdere richtingen en volgt de contouren van je gezicht, zodat zelfs de lastigste haren eenvoudig en in één keer worden mee genomen. En omdat iedereen een andere haardikte heeft, komt de S9000 Prestige met een BeardAdapt-sensor die 15 keer per seconde je haardikte controleert en zich automatisch aanpast als dat nodig is. 

Persoonlijk comfort en stijl: all-in-one

De perfecte scheerbeurt is voor iedereen anders. Precies daarom kan gekozen worden uit drie instellingen die de scheersnelheid aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en scheerstijl. De SkinComfort-ringen hebben een anti-wrijvingscoating waardoor het apparaat extra soepel over de huid glijdt. Ongewenste roodheid of snijwondjes behoren tot het verleden. 

 

Met het SmartClick-systeem wordt de S9000 Prestige eenvoudig omgevormd tot een baardstyler, precisietrimmer of gezichtsreiniger door de het gewenste onderdeel op het handvat te klikken.

Krachtig en premium design

De Philips S9000 Prestige is een uiterst stijlvol scheerapparaat met een krachtige look en hoogwaardige chroomafwerking. Het wordt moeiteloos én draadloos opgeladen door het Qi-oplaadpad. In slechts drie uur is het apparaat volledig opgeladen. Alle accessoires, inclusief het Qi-laadplaat, kunnen worden opgeborgen in de bijbehorende luxe etui.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips S9000 Prestige is beschikbaar vanaf september 2018 en heeft een adviesprijs vanaf €299,99.

Voor meer informatie op: www.philips.be.

Over Philips

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is toonaangevend in de ontwikkeling van technologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere resultaten binnen het hele gezondheidscontinuüm: van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten en patiënten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT‑toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en consumentenproducten die de persoonlijke gezondheid verbeteren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 77.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen brachten de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2018 een omzet van 18,1 miljard euro voort. Voor nieuws kan u terecht op het Philips Nieuwscentrum.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.