NL
FR
Nieuwscentrum

okt 16, 2018

In vijf minuten zijdezacht en pluisvrij haar met de nieuwe warmteborstel van Philips


Een innovatieve styling tool waarmee je tussen wasbeurten door je haar snel en gemakkelijk kan ontkrullen

Brussel – Philips lanceert de nieuwe Philips StyleCare Essential warmteborstel, een innovatieve styling tool waarmee vrouwen in minder dan vijf minuten mooi glad, glanzend en pluisvrij haar kunnen hebben.
Straightening Brush BHH880

Veel vrouwen willen graag steil haar in plaats van een natuurlijke slag. Maar tegelijkertijd hebben zij niet de tijd en zin om elke ochtend met een stijltang of haardroger en borstel aan de slag te gann. Er is ook de vrees dat het haar beschadigd zal raken door dagelijks gebruik van een styling tool.

 

De nieuwe StyleCare Essential warmteborstel van Philips biedt vrouwen een oplossing om snel en efficiënt steil haar te creëren, zonder afbreuk te doen aan gezonde lokken. Met deze unieke hair styling tool kan je dankzij het grote oppervlak van de borstel gemakkelijk grote delen van het haar in één keer doen en ben je binnen vijf minuten klaar. De warmteborstel is in 50 seconden opgewarmd en is makkelijk in gebruik waardoor je snel aan de slag kan en binnen no time glad, glanzend en pluisvrij haar hebt.

Elke vrouw wil graag glad, glanzend en pluisvrij haar hebben en steil haar is dan ook een look die al langere tijd populair is.

Ilham Mestour

Haarstyliste

“Elke vrouw wil graag glad, glanzend en pluisvrij haar hebben. Steil haar is dan ook een look die al heel lang populair is en nu zelfs opnieuw in opmars is. Het nadeel van deze look is dat het veel tijd kosten als je elke dag je haar steil moet maken, vooral als je van nature een slag of krullend haar hebt” vertelt Ilham Mestour, internationaal haarstyliste en Philips HairCare Consulting Expert. “Vrouwen kunnen na het wassen met een haardroger hun haar steil maken maar zij hebben eigenlijk een oplossing nodig die helpt om snel en gemakkelijk steil haar te hebben tussen wasbeurten door”.
Straightening Brush BHH880

Driedubbele borstelpinnen

Het design met driedubbele borstelpinnen zorgt voor optimale styling resultaten. De borstel heeft 111 verwarmde borstelpinnen die het haar snel en gemakkelijk steil maken zonder dat je haar afbreekt of vast komt te zitten. Daarnaast heeft de borstel niet-verwarmde borstelpinnen en –koppen die zowel je haar als je hoofdhuid beschermen tegen de hitte.

ThermoProtect

De ThermoProtect-technologie zorgt voor een constante temperatuur van de hele borstel om oververhitting te voorkomen en te zorgen voor beschermd haar dat er gezond uitziet. De Toermalijn-keramische buitenlaag maakt het haar glad zodat vrouwen kunnen genieten van  glad, glanzend en pluisvrij haar zonder afbreuk te doen aan gezonde lokken.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips StyleCare Essential warmteborstel is verkrijgbaar vanaf oktober, voor een winkeladviesprijs van €39,99. 

Voor meer informatie over Philips haarverzorgingsproducten: https://www.philips.be/c-m-pe/haarverzorging.

Over Philips:

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 71.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.be.

Meer informatieMinder informatie

Thema's

Contact

Sabrina Heymans

Sabrina Heymans

PR Manager Personal Health Belux

Tel.: +32 471 83 88 18

Beeldmateriaal

Philips StyleCare Essential warmteborstel

Delen op sociale media