Nieuwscentrum

dec 05, 2017

Wendy ruilde haar oude friteuse in voor een Airfryer

Gemiddelde leestijd: 3-5 minuten

   

Je oude friteuse inleveren bij De Kringwinkel in ruil voor een kortingsbon voor de aankoop van een nieuwe Airfryer; Wendy Van Der Veken (38) deed het. Met deze actie* willen we meer mensen bewust maken van het belang van gezond eten en dat koken op een gezonde manier makkelijk kan. Dat is ook waarom Wendy haar nieuwe heteluchtfriteuse aanschafte. Ze wilde bewuster gaan koken, door thuisbereide gefrituurde maaltijden op een andere gezondere manier klaar te maken. Daarnaast hoopt ze vooral ook dat haar twee zonen, Bob (6) en Jef (8) nog meer groenten gaan eten. 

Al eet ik heel graag frietjes, ik probeer meer en meer gezond en vooral bewuster te koken. Ik probeer mijn kinderen meer groentjes te laten eten en zoek dan allerlei manieren om ze die te laten ontdekken. Met de Airfryer kan ik nu bijvoorbeeld makkelijk groentechips maken en ze zo laten kennismaken met pastinaak of zoete aardappel.

Wendy Van Der Veken

“Al eet ik heel graag frietjes, ik probeer meer en meer gezond en vooral bewuster te koken. Ik probeer mijn kinderen meer groentjes te laten eten en zoek dan allerlei manieren om ze die te laten ontdekken. Met de Airfryer kan ik nu bijvoorbeeld makkelijk groentechips maken en ze zo laten kennismaken met pastinaak of zoete aardappel.”, vertelt Wendy.

Wendy ruilde haar oude friteuse in voor een Airfryer

Wendy vind het belangrijk haar kinderen nu al het één en ander weten over gezond eten. “Ze zeggen altijd: Laat voeding uw beste medicijn zijn, daarom vind ik het belangrijk dat ze weten wat ze eten. Wat is goed voor hun lichaam en wat kan schade berokkenen?” Naast weten wat ze eten, vindt ze het ook cruciaal om evenwichtig en veelzijdig te eten. Dat laatste betekent bijna elke dag iets nieuws bereiden, wat af en toe voor discussies zorgt aan tafel. “Ik hou erg van experimenteren en laat me inspireren door de seizoensgroenten, door wat ik gezien heb in een kookprogramma of wat ik ergens heb gelezen. Er is echt wel veel inspiratie om divers, maar heel eenvoudig, gezondere gerechten klaar te maken.” 

Wendy ruilde haar oude friteuse in voor een Airfryer

Ze gaat dan ook altijd op zoek naar biologische en streekproducten. Door te kiezen voor biologische ingrediënten voelt ze zich beter geïnformeerd, bijvoorbeeld over hoe er wordt gesproeid. “Wij hebben de kans om een keuze te maken over de producten die we eten en ik neem die keuze dan ook graag op. Ik ga liever mijn fruit kopen in een biologische winkel dan in een gewone supermarkt, waarvan ik niet weet waar de producten afkomstig van zijn.”

Wendy ruilde haar oude friteuse in voor een Airfryer

De bewuste keuze over de ingrediënten die was er al, maar bewust gezond koken doet ze nu ook sinds ze een Airfryer in huis heeft. Wat haar verwachtingen zijn? “Ik ruilde mijn friteuse in om frietjes te kunnen maken zonder het frietvet en zonder de frietgeur. Nu heb ik gezien dat je er eigenlijk ook eten in kunt roosteren, bakken en grillen. Wat mij vooral interesseert is het bereiden van groenten in het toestel. Ik vind het ook wel handig dat je er broodjes in kunt afbakken, croque-monsieurs in kunt maken of zelfs vlees in kunt bakken.”

Wendy ruilde haar oude friteuse in voor een Airfryer

“Ik denk dat we de boterham met choco toch een beetje aan de kant gaan kunnen zetten en meer gaan experimenteren met eitjes, fruitmuffins en granola!” 

 

* Actie geldig van 23 oktober t.e.m. 31 december 2017. Zolang de voorraad strekt. Aanbieding geldt alleen voor klanten van de Kringwinkel bij inlevering van een oude friteuse of heteluchtfriteuse. Enkel gereinigde en werkende friteuses of heteluchtfriteuses kunnen ingeleverd worden. Korting is geldig op het product HD9240/90. Inclusief verzendkosten. Maximaal 1 Airfryer per ingeleverde friteuse of heteluchtfriteuse.

Voor meer informatie, bezoek de actiepagina: www.philips.be/dekringwinkel.

Wendy ruilde haar oude friteuse in voor een Airfryer

Delen op sociale media

Onderwerpen

Auteur

Martin Senders - The Philips Chef

The Philips Chef

Martin Senders is sinds 2015 The Philips Chef. Van oorsprong Eindhovenaar, met een grote passie voor koken. Martin ontwikkelt recepten om te bereiden met Philips keukenapparatuur. Het is zijn missie om het voor consumenten eenvoudig te maken om elke dag een lekkere gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Voor meer kookplezier, volg Martin op zijn Facebook pagina of website.

Follow me on

Wendy Van Der Veken is een mama van twee zoontjes, Bob en Jef. Ze werkt als winkelbediende bij Bioplanet en woont samen met haar gezin in een passief huis te Strombeek. Ze won een kookworkshop, die in het kader van Sinterklaas stond, met Martin, onze Philips Chef. Wendy ontdekte hoe ze lekkere verassende gerechten kan klaarmaken met de Airfryer, van frietjes tot speculoos, die kinderen lusten en waardoor ze onbewust gezonder gaan eten.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.