Nieuwscentrum

nov 07, 2018

Tips om er op je best uit te zien tijdens de feestdagen 

Gemiddelde leestijd: 2-4 minuten

    

December is misschien wel de drukste maand van het jaar als het gaat om etentjes, borrels en feestjes. Dit vraagt om behoorlijk wat ren- en vliegwerk, want je wil er bij al die gezellige momenten natuurlijk wel op je allermooist uitzien. Hoe zorg je ervoor dat je er alle dagen stylish uitziet en je mooie outfits kreukvrij zijn, het liefst nog in een mum van tijd? Met deze tips ben je iedere feestdag om door een ringetje te halen. 

Kreukvrij

Kreukels zijn natuurlijk not done en al helemaal niet in je feestoutfit. Met de handzame PureSteam kledingstomer heb je dit probleem zo opgelost. Deze stomer is zowel horizontaal als verticaal te bedienen, handig voor die lastige plekjes zoals manchetten en kragen. En veilig voor alle stoffen, zelfs voor fijne stoffen als zijde en kasjmier. Je outfit is in no-time weer als nieuw. Ook handig voor na het kerstdiner, de krachtige stoom verwijdert geurtjes en doodt 99,9 % van de bacteriën!

Kledingstomer

Feestelijk haar

De feestdagen zijn de perfecte gelegenheid om iets bijzonders te doen met je haar. Steek je haar bijvoorbeeld klassiek op, met een paar golvende lokken die loshangen langs je gezicht. Ook mooi: steil glanzend haar. Of juist een prachtige bos krullen. Dat klinkt alsof het veel tijd kost, maar het tegendeel is waar. Je moet alleen de juiste tools in huis hebben. Met bijvoorbeeld de StyleCare Prestige AutoCurler maak je in een handomdraai de mooiste krullen. Spreekt steil haar je juist aan? Gebruik dan de Heated Straightening Brush. Met deze handzame warmteborstel heb je binnen vijf minuten prachtig glanzend steil haar, en nog pluisvrij ook! Liever meer volume in je haar? Met de MoistureProtect föhn, een ronde borstel en een goed stylingproduct zoals een volumepoeder creëer je met gemak een glamorous kapsel.

Steil haar - Krullend haar

Trimmen, scheren en stylen

Voor mannen vormen de feestdagen juist het moment om extra aandacht te besteden aan hun baard (of het ontbreken ervan). Baarden zijn hip, maar hoe creëer je een mooi vol exemplaar? Het klinkt tegenstrijdig, maar je baard wordt voller door hem regelmatig te trimmen. Gebruik bijvoorbeeld de baardtrimmer 7000. Extra handig aan dit apparaat is dat het de geknipte haren direct opvangt. Trimmen zonder rommel, dus! Als je liever wil experimenteren met verschillende looks, gebruik dan de OneBlade. Perfect om mee te scheren, trimmen en stylen. Met dit handzame apparaat creëer je iedere look, of dit nu een verzorgde stoppelbaard is, een volle baard of een snor met een sik. 

Wanneer jouw kaaklijn juist goed tot zijn recht komt met een gladgeschoren look, gebruik je de  geavanceerde Shaver 9000 Prestige. Dit is ons beste scheerapparaat voor ultieme gladheid en comfort.

 

Fijne feestdagen! 

Delen op sociale media

Onderwerpen

Auteur

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.