Starters

Veel mogelijkheden

Je mogelijkheden bij Philips zijn legio . Je komt in een werkomgeving die zich richt op het verbeteren van het dagelijks leven met innovatieve technologie. Dat leidt bijna automatisch ook tot een collegiale sfeer en veel mogelijkheden als het gaat om verandering, ontwikkeling en invulling van je loopbaan.

Voortdurende ontwikkeling en groei.

Werken bij Philips garandeert je een baan vol afwisseling. Geen dag is hetzelfde. In de wereldmarkten waarin we opereren, volgen vernieuwende producten elkaar in een hoog tempo op. Hierdoor ben je altijd bezig met geavanceerde technologie. Projecten spelen over geografische grenzen heen en je directe collega’s komen van over de hele wereld.

 

In de projecten doe je enorm veel nieuwe kennis op. Je deelt kennis en ervaring met je collega’s en met de vele toonaangevende experts in je directe omgeving. Mede dankzij onze uitgebreide opleidingsfaciliteiten blijf je bij met de ontwikkelingen in je vakgebied. Vanaf de eerste dag maak je deel uit van het team en krijg je je eigen verantwoordelijkheden. Dit onderstreept het belang dat wij hechten aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

De mogelijkheden voor groei zijn bij ons enorm. Kies je voor verbreding? Kies je voor verdieping? Kies je voor een new-business-omgeving of voor internationaal? Met een gericht opleidingsplan en deelname aan projecten die aansluiten bij je doel, zet je de koers uit naar je volgende stap. Het initiatief ligt bij jou!