Terug naar productoverzicht
Philips  LED-TV 94 cm (37

Een stijlvolle aanwinst voor pure prestaties

LED-TV 37PFL8605H/12

met Ambilight en uitstekend beeld

Laat u betoveren door de geweldige prestaties en geniet van schitterende LED-technologie in een frameloos ontwerp met Ambilight. Veel kijkplezier!
Philips LED-TV 37PFL8605H Full HD 1080p digitale TV van 94 cm (37") met Ambilight Spectra 2 en Perfect Pixel HD Engine 4,1 5 239 241
goeie kwaliteit prijs kwaliteit is super...nog geen dag spijt gehad van de aankoop 5 december 2013
Goed Toch zou ik eens contact moeten opnemen met de klantendienst. De laatste tijd hebben we heel vaak dat het geluid wegvalt. 3 december 2013
helder beeld maar tv met diverse software problemen helder beeld maar tv met diverse software problemen 3 december 2013
pefect Wat valt er nog mer over te zeggen als de tv perfecte beeldkwaliteit, geluid en samenwerking met de philips blueray geeft 2 december 2013
voldoet volledig aan mijn verwachtingen Mooie vormgeving en met Ambilight is het heel aangenaam om TV te kijken. Je hebt ook geen andere verlichting nodig. Prima 2 december 2013
eigenschappen prima beeldkwaliteit en geluid perfect maar het smart tv gedeelte werkt bijna nooit niet en als het werkt kunt ge er niks mee doen. ook veel te traag. 2 december 2013
uitstekend Zeer tevreden over het toestel. Spijtig voor de mindere kwaliteit van het geluid dat zijn uitgang vindt in de voetsteun. Bij de ophanging aan de wand wordt het geluid onderbroken. Bestaan er draadloze luidsprekers en hoe worden die dan verbonden? Mogelijkheden om het toestel aan de muur te hangen zijn zeer beperkt. 2 december 2013
slecht beeldkwaliteit Heb deze tv nu bijna 2 jaar.Het eerste jaar regelmatig aan de telefoon gezeten met een helpdesc medewerker betreffende de beeldkwaliteit ,contrast/helderheid.Allerlei instellingen gewijzigd enz enz. Glasplaat is ook gereingd maar is dus weer vuil.Gelukkig staat hij op een plaats waar niet direct het zonlicht op valt anders grrrr. Nu de laatste 3 dagen ontzettend DONKER beeld. kan wel weer aan de instellinge gaan zitten maar dit mag toch gebeuren . Wat te doen nu de garantie voorbij is ? 13 januari 2013
2 3 4 5 ... 17 Volgende>>
User Reviews (241)
| Professionele reviews (1)
1.099,00 €*
*Aanbevolen adviesprijs

Hoogtepunten

Geef uw kijkplezier een nieuwe dimensie

  • Ambilight Spectra 2 verbetert de kijkervaring

Perfect LCD-beeld

  • Full HD met Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde helderheid
  • Prachtige LED-beelden en een lager energieverbruik
  • 200 Hz Clear LCD-TV, responstijd van 1 ms: uitstekende weergave van bewegende beelden
  • Perfect Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

Indrukwekkend geluid

  • Ga op in de muziek en de film met 20 W RMS en Incredible Surround

Geïntegreerde internet-TV

  • DLNA PC-netwerkaansluiting om door de inhoud van uw PC en thuisnetwerk te bladeren
  • Philips Net TV voor populaire onlinediensten op uw TV

Iedere dag een groenere wereld

  • LED-TV's zijn tot 40% energiezuiniger dan gewone LCD-TV's


Kenmerken

Ambilight Spectra 2 verbetert de kijkervaring

Geef uw kijkervaring een nieuwe dimensie met Ambilight Spectra 2. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm groter doordat vanaf de achterkant van de TV aan beide zijden een gloed op de muur wordt geprojecteerd. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid van het licht aan, zodat dit past bij het beeld. Dit zorgt voor een overweldigende kijkervaring. Dankzij de wandadapter past de kleur van het licht altijd bij het beeld, welke kleur uw muur ook heeft. Met Ambilight Spectra 2 komen films pas echt tot leven!

Ambilight Spectra 2
Perfect Pixel HD Engine

Full HD met Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde helderheid

Ervaar ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid met Perfect Pixel HD Engine. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Het resultaat is een unieke combinatie van beeldscherpte, natuurlijke details, levendige kleuren, superieur contrast en vloeiende, natuurlijke bewegingen bij alles wat u kijkt. Heldere en haarscherpe beelden zijn het gevolg van de detectie en reductie van artefacten en ruis in alle inhoudsbronnen, van multimedia tot standaard-TV. Het Full HD-scherm met 1920 x 1080p pixels geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende helderheid.

Prachtige LED-beelden en een lager energieverbruik

LED is de geavanceerdste lichttechnologie van dit moment. Deze TV combineert een opvallend, minimalistisch ontwerp met een verbluffende beeldkwaliteit en gebruikt daarbij ook nog eens minder energie dan vergelijkbare toestellen. Een ander milieuvoordeel van LED-lichttechnologie is de afwezigheid van gevaarlijke materialen. LED-achtergrondverlichting levert een lager energieverbruik, een hogere helderheid, een verbluffend contrast, een ongelooflijke scherpte en levendige kleuren.

LED
200 Hz Clear LCD (1 ms)

200 Hz Clear LCD-TV, responstijd van 1 ms: uitstekende weergave van bewegende beelden

Geniet van zeer scherpe beeldweergave zonder onvolkomenheden in het beeld. Het 200 Hz Clear LCD van Philips verlaagt de responstijd van LCD-TV's naar een ongelooflijke 1 ms, dus zelfs bij de snelste actiescène wordt u overrompeld door de actie in plaats van dat u wordt afgeleid door de uitgerekte vormen. Ga ervoor, geniet van de actie!

Perfect Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

Geniet zonder trillingen in het beeld van de actie. Perfect Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (inclusief beelden van 1080p en 24p True Cinema op Blu-ray en DVD). Het resultaat is nog vloeiendere en rustigere beelden met uitstekende scherpte. Geniet van beelden met een nog hogere kwaliteit dan in de bioscoop!

Perfect Natural Motion
20 W RMS en Incredible Surround

Ga op in de muziek en de film met 20 W RMS en Incredible Surround

Voel de beat van de muziek en proef de sfeer van de film. De krachtige 20 W RMS (2 x 10 W) versterkers zorgen voor levensecht geluid. Met Incredible Surround ervaart u totale Surround met een dieper en breder geluid. Geniet van een helder en ruimtelijk klankbereik dat de rijke kijkervaring aanvult.

DLNA PC-netwerkaansluiting om door de inhoud van uw PC en thuisnetwerk te bladeren

Dankzij de DLNA PC-netwerkaansluiting hebt u met de afstandsbediening van uw TV eenvoudig toegang tot de video's, foto's en muziek op uw PC of uw thuisnetwerk. Wanneer u de TV op uw thuisnetwerk aansluit, kunt draadloos bij de content van alle DLNA-gecertificeerde apparaten. Blader met één druk op de knop door de multimediaverzameling op uw PC - via de TV.

DLNA PC-netwerkaansluiting
Energiezuinig met LED

LED-TV's zijn tot 40% energiezuiniger dan gewone LCD-TV's

TV's met het nieuwste type LED-achtergrondverlichting zijn een duurzame keuze: ze gaan langer mee en hebben een lager energieverbruik dan plasmatelevisies en conventionele LCD-TV's. In tegenstelling tot CCFL-achtergrondverlichting wordt er bij LED-achtergrondverlichting geen kwik gebruikt. Philips maakt al zo lang TV's dat we als geen ander weten hoe we efficiënt met materialen en stroomverbruik moeten omgaan zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Dat is niet alleen goed nieuws voor u, maar ook voor de generaties na ons.

Philips Net TV voor populaire onlinediensten op uw TV

Ervaar een groot aantal onlinediensten met Philips Net TV. Geniet wanneer u maar wilt rechtstreeks op uw TV van films, afbeeldingen, infotainment en internetcontent. Sluit uw TV rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk via de Ethernet-aansluiting en gebruik uw afstandsbediening om naar het item dat u wilt bekijken te navigeren en dit te selecteren. Met het Philips-menu hebt u toegang tot populaire Net TV-diensten die gemaakt zijn voor uw scherm. Bovendien kunt u via het DLNA-gecertificeerde PC-netwerk met uw afstandsbediening video's bekijken en hebt u toegang tot foto's op uw computer.

Philips Net TV

* EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.

* Net TV: ga naar www.philips.com/smarttv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.

* De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.

* Normaal energieverbruik wanneer ingeschakeld gemeten in overeenstemming met IEC62087 Ed 2.

* Jaarlijks energieverbruik is berekend aan de hand van het normale energieverbruik gedurende 4 uur per dag en 365 dagen per jaar.

* Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.

Onze nieuwsbrief ontvangen

Voer uw e-mailadres in

Aanmelden
Privacybeleid

Registreren

Hebt u dit product in uw bezit?

Acties

37PFL8605H/12