Terug naar productoverzicht
Philips Brilliance LED-monitor met PowerSensor B-line 235BL2CS/00

Bespaar energie met 's werelds eerste monitor met PowerSensor

Brilliance LED-monitor met PowerSensor 235BL2CS/00

De grote en milieuvriendelijke Philips Business Line 235BL2 LED-bedrijfsmonitor met intelligente PowerSensor 'voelt' wanneer de gebruiker afwezig is en bespaart zo tot wel 80% energie!
Philips Brilliance LED-monitor met PowerSensor 235BL2CS B-line, 23 inch (58,4 cm), Full HD 4 5 1 1
Perfect scherm beeld is verbluffend. geweldig scherm. Enige punt van aandacht is kwaliteit van geluid! 10 oktober 2011
1-1 van 1
User Reviews (1)

Hoogtepunten

Duurzame, milieuvriendelijke oplossing

  • PowerSensor zorgt voor lagere gebruikskosten dankzij besparing op het stroomverbruik
  • Milieuvriendelijk, kwikvrij scherm
  • EPEAT Gold verzekert de kleinst mogelijke impact op het milieu
  • Zachte 'uit'-stand van 0,1 watt

Ergonomisch ontwerp

  • Hoogte-instelling van 70 mm voor de ideale zitpositie

Uitstekende prestaties

  • LED-technologie zorgt voor natuurlijke kleuren
  • SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

Ongelooflijk gebruiksgemak

  • USB-poort voor een eenvoudige aansluiting van randapparatuur
  • Ingebouwde stereo-audio voor uw multimedia-ervaring
  • Moderne aanraakbediening


Kenmerken

PowerSensor zorgt voor lagere gebruikskosten dankzij besparing op het stroomverbruik

PowerSensor is een ingebouwde 'personensensor' die onschadelijke infraroodsignalen uitzendt en ontvangt om te bepalen of de gebruiker aanwezig is. Zodra de gebruiker wegloopt van het bureau wordt de helderheid van de monitor verlaagd. De energiekosten worden zo met meer dan 80 procent verlaagd en de levensduur van de monitor wordt verlengd.

PowerSensor
LED-technologie

LED-technologie zorgt voor natuurlijke kleuren

Witte LED's zijn Solid State-apparaten die sneller op volle sterkte licht geven, waardoor ze snel klaar zijn voor gebruik. LED's bevatten geen kwik en kunnen dus milieuvriendelijk worden weggegooid en gerecycled. Met LED's kan LCD-achtergrondverlichting makkelijker worden gedimd, waardoor de contrastverhouding super hoog is. Dankzij de consistente helderheid op het scherm leveren de LED's een fantastisch nauwkeurige kleurweergave.

Milieuvriendelijk, kwikvrij scherm

Philips-monitoren met LED-achtergrondverlichting bevatten geen kwik, een van de meest giftige stoffen in de natuur met effecten voor zowel mens als dier. Hierdoor is de monitor de hele levensduur lang milieuvriendelijk, van de productie tot en met de verwijdering.

Kwikvrij
EPEAT Gold

EPEAT Gold verzekert de kleinst mogelijke impact op het milieu

Philips-monitoren met EPEAT GOLD-certificering staan garant voor een optimale bescherming van gezondheid en milieu. Daarnaast zijn ze uiterst energiezuinig en bieden ze een lage emissie van klimaatveranderende broeikasgassen. Het EPEAT-programma helpt kopers bij het beoordelen, vergelijken en uitkiezen van monitoren op basis van 51 milieufactoren die zijn ontwikkeld in samenwerking met het Amerikaanse Environmental Protection Agency. De GOLD-certificering betekent dat ten minste 30% van het gebruikte plastic afkomstig is van gerecycled materiaal, zodat er bij de productie minder giftig en gevaarlijk materiaal wordt gebruikt. EPEAT Gold is alleen geldig waar Philips het product registreert. Ga naar www.epeat.net voor informatie over de registratiestatus in uw land.

SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Afbeelding, Entertainment, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

SmartImage
USB 2.0-poort

USB-poort voor een eenvoudige aansluiting van randapparatuur

Via de USB-poort kan de gebruiker eenvoudig Plug & Play-multimedia-apparaten zoals USB-geheugenapparaten, camera's, draagbare HDD's, webcams, PDA's, printers en vele andere apparaten met een USB-aansluiting aansluiten. Via de handige USB 2.0-poort op de monitor kunnen USB 2.0-signalen worden doorgevoerd naar de computer. Houd er rekening mee dat apparaten zoals camera's en HDD's mogelijk afzonderlijk moeten worden ingeschakeld, omdat deze meer voeding nodig hebben dan de USB-poort op de monitor kan leveren.

Ingebouwde stereo-audio voor uw multimedia-ervaring

Er zijn twee stereoluidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd in het beeldscherm. Deze kunnen in het zicht naar voren of uit het zicht omlaag, omhoog, naar achteren, enz. gericht zijn, afhankelijk van het model en het ontwerp.

Ingebouwde stereo-audio
Aanraakbediening

Moderne aanraakbediening

De aanraakbediening is intelligent en met de aanraakpictogrammen, die de uitstekende knoppen vervangen, kan de gebruiker de monitor helemaal naar wens afstellen. De aanraakbediening is uiterst gevoelig en geeft de monitor een moderne uitstraling.

Hoogte-instelling van 70 mm voor de ideale zitpositie

De Compact Ergo Base is een gebruiksvriendelijke monitorvoet van Philips met kantel-, zwenk- en hoogteverstellingsfuncties waarmee iedere gebruiker de monitor kan verstellen voor een optimaal kijkcomfort en maximale efficiëntie.

Zachte 'uit'-stand van 0,1 watt

Onze nieuwsbrief ontvangen

Voer uw e-mailadres in

Aanmelden
Privacybeleid

Registreren

Hebt u dit product in uw bezit?

Acties

235BL2CS/00