Terug naar productoverzicht
Philips Brilliance LCD-monitor met SmartImage 17 inch S-line 17S1AB/00

Geavanceerde monitor voor een extra hoge productiviteit

Brilliance LCD-monitor met SmartImage 17S1AB/00

De energiezuinige bedrijfsmonitor 17S1 helpt u uw productiviteit te verbeteren met slimme kenmerken zoals SmartImage, SmartContrast, SmartControl en TrueVision

Hoogtepunten

Duurzame, milieuvriendelijke oplossing

 • EPEAT zilver staat garant voor minder milieuschade
 • De milieuvriendelijke materialen voldoen aan internationale standaarden
 • Energy Star, voor een efficiënt en laag energieverbruik

Uitstekende prestaties

 • SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave
 • TrueVision: weergaveprestaties van laboratoriumkwaliteit
 • SmartContrast: voor verbluffende, rijke details in het zwart

Ongelooflijk gebruiksgemak

 • De tweevoudige ingang herkent VGA-signalen en digitale DVI-signalen
 • In een handomdraai uw monitor instellen met SmartControl II
 • Ingebouwde stereoluidsprekers voor multimedia
 • Kantelfunctie voor de ideale, persoonlijke kijkhoek
 • Kabelbeheer zorgt voor een nette werkplek


Kenmerken

De tweevoudige ingang herkent VGA-signalen en digitale DVI-signalen

Aansluitingen die zowel analoge VGA-signalen als digitale DVI-signalen kunnen weergeven.

Tweevoudige ingang
SmartImage

SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Afbeelding, Entertainment, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

In een handomdraai uw monitor instellen met SmartControl II

SmartControl II is monitorsoftware met een gebruiksvriendelijke scherminterface waarmee u gemakkelijk de resolutie, kleurinstellingen en andere weergave-instellingen kunt definiëren. Tevens kunt u instellingen opgeven voor bijvoorbeeld helderheid, contrast, klok en fase, positie, RGB, witpunt en (voor modellen met ingebouwde luidsprekers) volume-aanpassingen.

SmartControl II
TrueVision

TrueVision: weergaveprestaties van laboratoriumkwaliteit

TrueVision is een toonaangevende testtechnologie van Philips voor het nauwkeurig afstellen van monitoren. Het omvat een uitgebreid proces dat ervoor zorgt dat de weergaveprestaties van monitoren voldoen aan een norm die vier keer zo streng is als de norm die Microsoft hanteert bij Vista. De norm is van toepassing op alle monitoren die de fabriek verlaten en wordt dus niet slechts steekproefsgewijs toegepast. Philips is het enige bedrijf dat zoveel moeite doet om ervoor te zorgen dat elke nieuwe monitor voldoet aan dit hoge niveau van kleurcorrectheid en beeldkwaliteit.

EPEAT zilver staat garant voor minder milieuschade

Philips-monitoren met EPEAT Silver-certificering staan garant voor een optimale bescherming van gezondheid en milieu. Daarnaast zijn ze uiterst energiezuinig en bieden ze een lage emissie van klimaatveranderende broeikasgassen. Het EPEAT-programma helpt kopers bij het beoordelen, vergelijken en uitkiezen van monitoren op basis van 51 milieufactoren die zijn ontwikkeld in samenwerking met het Amerikaanse Environmental Protection Agency. EPEAT Silver is alleen geldig waar Philips het product registreert. Ga naar www.epeat.net voor informatie over de registratiestatus in uw land.

EPEAT zilver
Energy Star 5.0

Energy Star, voor een efficiënt en laag energieverbruik

Energy Star is een energiebezuinigingsprogramma dat wordt gesponsord door het Amerikaanse Environmental Protection Agency en dat ook in vele andere landen wordt gebruikt. De Energy Star-certificering is een garantie dat u een product aanschaft dat voldoet aan de meest recente normen voor een efficiënt energieverbruik en dat bij elk gebruik energiezuinig werkt. Nieuwe Philips-monitoren zijn gecertificeerd voor de specificaties van Energy Star 5.0 en voldoen (ruimschoots) aan deze norm. Energy Star 5.0 vereist bijvoorbeeld minder dan 1 watt stroomverbruik in de slaapstand, terwijl Philips-monitoren minder dan 0,5 watt verbruiken. Ga voor meer informatie naar www.energystar.gov.

SmartContrast: voor verbluffende, rijke details in het zwart

SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

SmartContrast

Ingebouwde stereoluidsprekers voor multimedia

Er zijn twee stereoluidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd in het beeldscherm. Deze kunnen in het zicht naar voren of uit het zicht omlaag, omhoog, naar achteren, enz. gericht zijn, afhankelijk van het model en het ontwerp.

Kabelbeheer zorgt voor een nette werkplek

Kabelbeheer zorgt voor een nette werkplek door de bedrading en kabels die nodig zijn voor de bediening van een weergaveapparaat te ordenen.

Kantelfunctie voor de ideale, persoonlijke kijkhoek

Het scherm kan voorwaarts en achterwaarts bewegen op de voet, waardoor het kan worden ingesteld op de ideale kijkhoek. Dit geeft mensen die lang achter hun computer werken meer comfort.

De milieuvriendelijke materialen voldoen aan internationale standaarden

"Philips gebruikt duurzame, milieuvriendelijke materialen bij de monitorenserie. Alle plastic behuizingen, metalen chassisonderdelen en verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Voor bepaalde modellen gebruiken we tot wel 65% gerecycled plastic. Dankzij een strenge naleving van de RoHS-normen worden giftige stoffen, zoals lood, aanzienlijk verminderd of verwijderd. De hoeveelheid kwik in monitoren met CCFL-achtergrondverlichting is aanzienlijk verlaagd en geheel verwijderd uit monitoren met LED-achtergrondverlichting. Ga voor meer informatie naar de Philips-website http://www.asimpleswitch.com/global/.

Onze nieuwsbrief ontvangen

Voer uw e-mailadres in

Aanmelden
Privacybeleid

Registreren

Hebt u dit product in uw bezit?

Acties

17S1AB/00