Terug naar productoverzicht
Philips 3D LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting G-line 273G3DHSB/00

3D-gamen op een groot scherm

3D LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 273G3DHSB/00

Speel 3D-games op de Philips 273G LED-monitor. Dankzij het grote display, Active Shutter 3D-bril en meervoudige HDMI-invoer is gamen nog beter geworden!

Hoogtepunten

Meeslepende 3D-ervaring

 • 3D Max 120 Hz
 • Automatische 3D met de nieuwste Blu-ray- en gameconsoles met HDMI
 • Draadloze Active 3D-bril voor optimaal kijkgemak
 • Uw 2D-inhoud voorzien van 3D-diepte met behulp van PC-software
 • Speel 3D-games op uw PC met het softwarepakket

Fantastische beeldkwaliteit

 • LED-technologie voor schitterende beelden
 • SmartContrast 20.000.000:1 voor verbluffende, rijke details in het zwart
 • SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave
 • Pas de weergave-instellingen gemakkelijk aan met Philips SmartControl
 • SmartResponse met vernieuwingssnelheid van 2 ms voor 2D-games

Iedere dag een groenere wereld

 • Milieuvriendelijk, kwikvrij scherm


Kenmerken

3D Max 120 Hz

Ga volledig op in games, films en foto's in 3D met een Philips 3D Max 120 Hz-scherm. Geef uzelf de vrijheid met de draadloze Active Shutter-bril die levensechte diepte in Full HD-resolutie brengt. Nu kan al het 2D-materiaal op uw PC via een softwarepakket worden weergegeven in 3D en kunt u 3D-games spelen. Dankzij de nieuwste generatie snelle beeldschermen voor levensechte diepte en weergave met 1920 x 1080 resolutie worden uw 3D PC- en Blu-ray-games verbazingwekkend soepel en helder weergegeven. 3D-video's en -films met levensechte diepte voeren u volledig mee in de actie.

3D Max 120 Hz
Draadloze Active 3D-bril

Draadloze Active 3D-bril voor optimaal kijkgemak

Geef uzelf de vrijheid met de draadloze, oplaadbare Active Shutter-bril. Geen beperkte bewegingsruimte en kijkhoek meer bij het spelen van uw favoriete games en het bekijken van video's.

LED-technologie voor schitterende beelden

Witte LED's zijn Solid State-apparaten die sneller op volle sterkte licht geven, waardoor ze snel klaar zijn voor gebruik. LED's bevatten geen kwik en kunnen dus milieuvriendelijk worden weggegooid en gerecycled. Met LED's kan LCD-achtergrondverlichting makkelijker worden gedimd, waardoor de contrastverhouding super hoog is. Dankzij de consistente helderheid op het scherm leveren de LED's een fantastisch nauwkeurige kleurweergave.

LED-technologie
SmartContrast-verhouding 20.000.000:1

SmartContrast 20.000.000:1 voor verbluffende, rijke details in het zwart

Wilt u een plat LCD-scherm met het hoogste contrast en de levendigste beelden? De combinatie van geavanceerde digitale videoverwerking van Philips en de unieke technologie voor het dimmen en verbeteren van de achtergrondverlichting, zorgt voor levendige beelden. SmartContrast verhoogt het contrast met een uitstekend zwartniveau en een nauwkeurige weergave van donkere schaduwen en kleuren. Zo ontstaat een helder, levensecht beeld met een hoog contrast en levendige kleuren.

SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Afbeelding, Entertainment, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

SmartImage
SmartControl

Pas de weergave-instellingen gemakkelijk aan met Philips SmartControl

PC-software waarmee u de weergaveprestaties en -instellingen kunt afstemmen. Philips biedt gebruikers twee mogelijkheden om de weergave-instellingen aan te passen. Navigeer door de niveaus van het OSD-menu via de knoppen op het beeldscherm of gebruik de Philips SmartControl-software om de verschillende weergave-instellingen op de gebruikelijke manier aan te passen.

SmartResponse met vernieuwingssnelheid van 2 ms voor 2D-games

SmartResponse is een exclusieve overdrive-technologie van Philips die automatisch de responstijd aanpast voor toepassingen die snellere responstijden vereisen, zoals games en films. Met deze technologie worden beelden zonder trillingen, vertragingstijd of spookeffecten weergegeven.

SmartResponse 2 ms voor 2D
Kwikvrij

Milieuvriendelijk, kwikvrij scherm

Philips-monitoren met LED-achtergrondverlichting bevatten geen kwik, een van de meest giftige stoffen in de natuur met effecten voor zowel mens als dier. Hierdoor is de monitor de hele levensduur lang milieuvriendelijk, van de productie tot en met de verwijdering.

Automatische 3D met de nieuwste Blu-ray- en gameconsoles met HDMI

Bij Blu-ray-games en cinemasystemen met een HDMI 1.4a-compatibele aansluiting schakelt het Philips 3D-scherm automatisch over naar de 3D-modus en geeft u direct fantastische beelden. Geen gedoe meer met aanpassingen!

Uw 2D-inhoud voorzien van 3D-diepte met behulp van PC-software

Zet uw collectie favoriete 2D-games, -films en -video's met de meegeleverde PC-software om naar 3D. Met een muisklik kunt u deze nu voorzien van indrukwekkende 3D-diepte.

* Als u ongemak zoals duizeligheid, hoofdpijn of desoriëntatie ervaart, raden wij u aan niet te lang achter elkaar naar 3D-beelden te kijken.

* Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar.

* Lees de instructiehandleiding voor informatie over 3D en gezondheidsaspecten.

* Opmerking: PC-software (TriDef 3D) voor 3D-games vereist een grafische AMD/ATI-kaart.

Onze nieuwsbrief ontvangen

Voer uw e-mailadres in

Aanmelden
Privacybeleid

Registreren

Hebt u dit product in uw bezit?

Acties

273G3DHSB/00