Terug naar productoverzicht
Philips GoGEAR MP4-speler Vibe SA4VBE08KN/12

Voel de sensatie van prachtig geluid

GoGEAR MP4-speler SA4VBE08KN/12

Klein, kleurrijk en onderhoudend

De vrolijk gekleurde Philips GoGEAR Vibe MP4-speler SA4VBE08KN beschikt over FullSound waarmee u uw muziek en video's tot leven brengt, en Philips Songbird om muziek te synchroniseren en van entertainment te genieten. SafeSound beschermt uw oren en FastCharge zorgt voor snel opladen.
Philips GoGEAR MP4-speler SA4VBE08KN Vibe van 8 GB* met FullSound™ 4 5 1 1
goed De speler voldoet prima. Ik heb alleen problemen met de software. Blijft vaak "hangen". Een cd importeren lukt mij alleen via Itunes 19 augustus 2012
1-1 van 1
User Reviews (1)

Hoogtepunten

Superieure geluidskwaliteit

  • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen
  • SafeSound voor het ultieme muziekgenot zonder gehoorbeschadiging

Een aanvulling op uw leven

  • Kleurenscherm van 4,6 cm (1,8") voor eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening
  • Zachte en gestroomlijnde afwerking voor veel comfort en gebruiksgemak
  • Geniet van maximaal 20 uur muziek of 4 uur video

Eenvoudig en intuïtief

  • Philips Songbird: met één eenvoudig programma zoeken, afspelen en synchroniseren
  • LikeMusic maakt afspeellijsten van nummers die bij elkaar horen
  • 5 minuten opladen voor 90 minuten speeltijd
  • Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC


Kenmerken

FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

FullSound™
SafeSound

SafeSound voor het ultieme muziekgenot zonder gehoorbeschadiging

U kunt nu rustig van uw muziek genieten zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw gehoor wordt beschadigd. Philips Safesound controleert continu het volumeniveau van uw Philips GoGear MP3-speler en waarschuwt zodra het risico op gehoorbeschadiging bestaat. U kunt zelf het volume zachter zetten of dit laten doen door SafeSound – u hoeft dus zelf niets te doen. Daarnaast krijgt u dagelijks en wekelijks een overzicht waarin staat hoe lang u muziek heeft geluisterd met daarbij het volumeniveau, zodat u ook zelf uw gehoor kunt beschermen.

Kleurenscherm van 4,6 cm (1,8") voor eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening

Dankzij het kleurenscherm van 4,6 cm (1,8") kunt u eenvoudig door het bedieningsmenu navigeren en door de muziekbestanden op uw GoGEAR-speler bladeren.

Kleurenscherm van 4,6 cm (1,8")
20 uur muziek of 4 uur video

Geniet van maximaal 20 uur muziek of 4 uur video

Philips biedt u onbegrensd entertainment. Uw GoGEAR MP4-videospeler beschikt over een compacte, ingebouwde, oplaadbare batterij voor een langdurig vermogen. Geniet na één keer opladen van maximaal 20 uur muziek of 4 uur video. U hoeft alleen maar de voedingskabel op de speler aan te sluiten, zo eenvoudig is het.

Philips Songbird: met één eenvoudig programma zoeken, afspelen en synchroniseren

Met het meegeleverde, gebruiksvriendelijke programma Philips Songbird kunt u al uw media zoeken, afspelen en moeiteloos synchroniseren met uw Philips GoGear. Met de intuïtieve en krachtige muziekbeheerfuncties vindt u direct in het programma nieuwe artiesten en muziek in muziek- en mediawinkels, via services en op websites. Ook kunt u uw eigen verzameling en media via internet afspelen en moeiteloos van uw PC naar uw Philips GoGear synchroniseren.

LikeMusic

LikeMusic maakt afspeellijsten van nummers die bij elkaar horen

Met LikeMusic is het nog makkelijker om te genieten van uw favoriete muziek – en dat allemaal met één simpele muisklik! U hoeft niet meer door uw muziekbibliotheek te bladeren of te wachten op die ene toevalstreffer. LikeMusic is een door Philips gepatenteerd algoritme dat de nummers in uw bibliotheek analyseert en zoekt naar overeenkomsten. Dit stelt LikeMusic in staat om afspeellijsten te maken met nummers in dezelfde muziekstijl. U hoeft alleen maar op een nummer te klikken dat u leuk vindt. Als u vervolgens op het pictogram van LikeMusic klikt, wordt er een afspeellijst weergegeven. Geef de afspeellijst een passende naam en geniet van uw nieuwe afspeellijst, of herontdek nummers, op uw PC of GoGear-speler.

5 minuten opladen voor 90 minuten speeltijd

Soms wilt u de GoGEAR-speler gebruiken wanneer u naar uw werk gaat, op weg terug naar huis bent of wanneer u een stukje wilt gaan lopen, maar komt u erachter dat u bent vergeten om hem op te laden. Met FastCharge kunt u gerust dag zeggen tegen de frustratie van saaie reizen. Als u uw GoGEAR met deze slimme en handige oplossing van Philips gedurende slechts 5 minuten aansluit op uw PC of USB-lader, krijgt u er wel 90 minuten muziek voor terug! FastCharge werkt via veel hogere stroomsterktes om uw lithium-ionbatterij razendsnel voor u op te laden... en te zorgen dat de muziek blijft klinken.

Snel opladen (90 min.)
Mapweergave

Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC

De mapweergave is een optioneel extraatje waarmee u alle mappen van GoGear-speler kunt bekijken, net als op een computer. Als u de mapweergave kiest, is het openen van ondersteunde bestanden (d.w.z. muziek, foto's en video's) kinderspel: selecteer het bestand en druk op de afspeelknop.

* Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.

* De opslagruimte is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps of een MP3-codering van 128 kbps.

* 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.

* De eigenlijke overdrachtssnelheid is afhankelijk van uw besturingssysteem en de software die u gebruikt.

Onze nieuwsbrief ontvangen

Voer uw e-mailadres in

Aanmelden
Privacybeleid

Registreren

Hebt u dit product in uw bezit?

Acties

SA4VBE08KN/12