Terug naar productoverzicht
Philips GoGEAR MP4-speler met docking speaker ViBE met GoGear-dock SA3DKV04KN/02

Krachtig geluid

GoGEAR MP4-speler met docking speaker SA3DKV04KN/02

Thuis en onderweg

De hele ruimte komt tot leven wanneer u de GoGear Vibe op het GoGear-dock zet en uw muziek afspeelt. Met een speelduur tot 8 uur hebt u dankzij dit dock onderweg altijd uw favoriete nummers bij de hand.

Hoogtepunten

Docking speaker met geluid van topkwaliteit

 • Totaal uitgangsvermogen van 4 W RMS
 • Neodymium-luidsprekers zorgen voor een puur, gebalanceerd geluid
 • Storingwerende technologie om storing door mobiele telefoons te voorkomen
 • Bass Reflex-luidsprekers voor een krachtig, diep geluid

Een aanvulling op uw leven

 • Laad uw GoGear Vibe op bij plaatsing op het dockstation
 • Tot wel 8 uur onafgebroken muziek afspelen na één keer volledig opladen

GoGear ViBE - superieur geluid voor onderweg

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen
 • Philips Songbird: met één eenvoudig programma zoeken, afspelen en synchroniseren
 • Kleurenscherm van 1,8 inch voor een vloeiende en intuïtieve navigatie
 • Snel opladen binnen 5 minuten voor 90 minuten afspeeltijd
 • Zachte en gestroomlijnde afwerking voor veel comfort en gebruiksgemak


Kenmerken

FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

FullSound™

Philips Songbird: met één eenvoudig programma zoeken, afspelen en synchroniseren

Met het meegeleverde, gebruiksvriendelijke programma Philips Songbird kunt u al uw media zoeken, afspelen en moeiteloos synchroniseren met uw Philips GoGear. Met de intuïtieve en krachtige muziekbeheerfuncties vindt u direct in het programma nieuwe artiesten en muziek in muziek- en mediawinkels, via services en op websites. Ook kunt u uw eigen verzameling en media via internet afspelen en moeiteloos van uw PC naar uw Philips GoGear synchroniseren.

Totaal uitgangsvermogen van 4 W RMS

Dit systeem heeft een totaal uitgangsvermogen van 4 W RMS. RMS staat voor Root Mean Square, wat een veelgebruikte maat is voor audiovermogen, ofwel het elektrische vermogen dat van een audioversterker naar een luidspreker wordt overgebracht, gemeten in watt. De hoeveelheid elektrisch vermogen die wordt afgeleverd en de gevoeligheid van de luidspreker bepalen het gegenereerde geluidsvermogen. Hoe hoger het wattage, hoe groter het geluidsvermogen dat door de luidspreker wordt uitgezonden.

4 W RMS
Snel opladen

Snel opladen binnen 5 minuten voor 90 minuten afspeeltijd

Soms wilt u de GoGear-speler gebruiken wanneer u naar uw werk gaat, op weg terug naar huis bent of wanneer u een stukje wilt gaan lopen, maar komt u erachter dat u hem vergeten bent op te laden. Met Fast Charge kunt u gerust dag zeggen tegen de frustratie en saaie, stille reizen. Als u uw GoGear met deze slimme en handige oplossing van Philips gedurende slechts 5 minuten aansluit op uw pc of USB-lader, krijgt u er wel 90 minuten audioafspeeltijd voor terug! Fast Charge werkt via veel hogere stroomsterktes om uw lithium-ionbatterij razendsnel voor u op te laden... en te zorgen dat de muziek blijft klinken. 

Kleurenscherm van 1,8 inch voor een vloeiende en intuïtieve navigatie

Kleurenscherm van 4,6 cm (1,8") voor een vloeiende navigatie binnen het bedieningsmenu of de muziekbestanden van uw GoGear-speler.

* De opslagruimte is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps of een MP3-codering van 128 kbps.

* 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.

Onze nieuwsbrief ontvangen

Voer uw e-mailadres in

Aanmelden
Privacybeleid

Registreren

Hebt u dit product in uw bezit?

Acties

SA3DKV04KN/02