Terug naar productoverzicht
Philips 2.1 home cinema HTS5220/12

Bezeten van muziek

2.1 home cinema HTS5220/12

Levensecht geluid in perfecte stijl

Een volledig nieuwe HD-ervaring met dit stijlvolle Philips Blu-ray home cinema-systeem HTS5220. Zachte dome-tweeters in de hoogwaardige luidsprekers leveren superieur geluid en optimale helderheid. Films kijken zal nooit meer hetzelfde zijn.
Philips 2.1 home cinema HTS5220 Blu-ray 3D afspelen 4 5 3 3
mooi design de hts5220 Prima apparaat. De Home cinema set doet alles wat hij moet doen, goed geluid, vormgeving, veel mogelijkheden, en daarbij zeer schappelijk geprijsd. Hij is ook compattebel met de TV 37pfl7403 en de kabel ontvanger dcr5012. Een Philips span waar ik zeer tevreden mee ben 1 november 2011
Goed werkend apparaat Bediening gaat redelijk eenvoudig, mis echter zendernamen op het display. Instellen van geluid (BAS,Treble) is lastig zeker in combinatie met LCD TV (via HDMI). 9 oktober 2011
HTS5220/12 goed apparaat, duidelijke handleiding, goede afstandsbediening 29 september 2011
1-3 van 3
Schrijf de eerste review (0)
| Professionele reviews (1)
499,99 €*
*Aanbevolen adviesprijs

Hoogtepunten

Superieure luisterervaring

 • Kristalhelder geluid voor uitzonderlijk zuiver en gedetailleerd geluid
 • Zachte dome-tweeters voor zuiver geluid en spraakhelderheid
 • Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound
 • Het RMS-vermogen van 400 W levert geweldig geluid voor films en muziek

Ontwerp dat uw leefomgeving verfraait

 • Elegant ontwerp met fraaie materialen die passen bij uw Flat TV

Geïntegreerd entertainment voor de ultieme ervaring

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring
 • BD-Live* (Profile 2.0) voor weergaven van Blu-ray-bonusmateriaal op internet
 • Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen
 • Geschikt voor Wi-Fi voor toegang tot al uw entertainment
 • Optioneel dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

Kenmerken

Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

Full HD 3D Blu-ray

Kristalhelder geluid voor uitzonderlijk zuiver en gedetailleerd geluid

Met Philips Crystal Clear kunt u nu elk geluidsdetail waarnemen en waarderen, zoals het hoort te klinken en zoals de artiest of regisseur het heeft bedoeld. Crystal Clear geeft de geluidsbron weer - of dit nu een actiefilm, musical of live-uitvoering is - getrouw, nauwkeurig en zonder vervorming. Philips home cinema-systemen met Crystal Clear beperken de geluidsverwerking tot een minimum en behouden de zuiverheid van de oorspronkelijke audiocontent. Als resultaat worden uw orden getrakteerd op een grotere sonische accuratesse.

Zachte dome-tweeters voor zuiver geluid en spraakhelderheid

Zachte dome-tweeters geven heldere hoge en mid-range-frequenties weer die de algehele helderheid van het geluid uit de luidsprekers verbeteren.

Zachte dome-tweeters
Dolby TrueHD en DTS-HD

Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential spelen uw Blu-ray Discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential maken uw HD-entertainmentervaring compleet.

BD-Live* (Profile 2.0) voor weergaven van Blu-ray-bonusmateriaal op internet

BD-Live breidt uw High Definition-wereld nog verder uit. Sluit uw Blu-ray Disc-speler aan op internet en ontvang actuele content. Er staan u spannende nieuwe dingen te wachten, zoals exclusieve downloadbare content, live gebeurtenissen, live chatten, gaming en online winkelen. Geniet van High Definition bij de weergave van Blu-ray Discs en BD-Live.

BD-Live (Profile 2.0)
High-speed USB 2.0-koppeling

Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

De Universal Serial Bus of USB is een protocolstandaard om PC's, randapparaten en consumentenelektronica-apparaten gemakkelijk te koppelen. Snelle USB-apparaten hebben een gegevensoverdrachtsnelheid tot 480 Mbps - veel hoger dan de 12 Mbps van oorspronkelijke USB-apparaten. Met Hi-Speed USB 2.0-koppeling hoeft u alleen uw USB-apparaat aan te sluiten en u bent klaar om de gewenste film, muziek of foto's weer te geven.

Optioneel dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

Bevestig dit dock aan uw home cinema-systeem en u geniet van de muziek, video's en afbeeldingen op uw iPod en iPhone. Het dock is als afzonderlijk accessoire verkrijgbaar.

Optioneel dock

Het RMS-vermogen van 400 W levert geweldig geluid voor films en muziek

Geschikt voor Wi-Fi voor toegang tot al uw entertainment

Elegant ontwerp met fraaie materialen die passen bij uw Flat TV

Onze nieuwsbrief ontvangen

Voer uw e-mailadres in

Aanmelden
Privacybeleid

Registreren

Hebt u dit product in uw bezit?

Acties

HTS5220/12