Terug naar productoverzicht
Philips Draagbare DVD-speler LCD-scherm van 23 cm (9

Extra lang kijkplezier

Draagbare DVD-speler PD9030/12

met USB voor video's, foto's en muziek

Overal en altijd films kijken! De draagbare DVD-speler PD9030 heeft een TFT LCD-scherm van 9 inch/23 cm voor optimaal kijkplezier. Geniet tot wel 5 uur van DVD/DivX®/MPEG-films, (MP3-)CD-muziek en JPEG-foto's.
Philips Draagbare DVD-speler PD9030 23 cm/9 inch LCD-scherm, 5 uur speeltijd, USB 5 5 2 2
Gebruiksvriendelijk toestel het toestel is zeer gebruiksvriendelijk en behoefd geen overdreven extra handelingen om het toestel te bedienen. 9 december 2013
Schokbestendig, dvd slaat niet over Prima DVD-speler om overal mee naar toe te nemen. Mooi design. Alleen het beeld kan wat scherper 8 oktober 2011
1-2 van 2
User Reviews (2)
179,99 €*
*Aanbevolen adviesprijs

Hoogtepunten

Neem uw films, muziek en foto's mee

 • Compatibel met DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD en CD
 • Weergave van MP3-CD, CD en CD-RW
 • JPEG-afbeeldingen weergeven van een beelddisc
 • DivX-gecertificeerd voor de standaardweergave van DivX-video's

Verrijk uw AV-entertainmentervaring

 • Ingebouwde stereoluidsprekers
 • 22,9 cm (9") TFT LCD-breedbeeldkleurenscherm

Extra functionaliteit voor nog meer gemak

 • Maximaal 5 uur afspelen met de ingebouwde batterij*
 • AC-adapter, autoadapter en A/V-kabel meegeleverd
 • Volledig hervatten na stroomonderbreking
 • Slimme bevestiging voor in de auto voor gebruiksgemak
 • USB-aansluiting om video's, foto's en muziek weer te geven


Kenmerken

Maximaal 5 uur afspelen met de ingebouwde batterij*

Deze speler van Philips heeft een ingebouwde compacte, oplaadbare batterij voor langdurig vermogen. U kunt tot wel 5 uur onafgebroken genieten van films, foto's en muziek voordat u de batterij moet opladen. U hoeft alleen maar de voedingskabel op de speler aan te sluiten, zo eenvoudig is het.

Ingebouwde batterij met een gebruiksduur van 5 uur*
AC-adapter, autoadapter

AC-adapter, autoadapter en A/V-kabel meegeleverd

Deze Philips-speler wordt voor uw gemak geleverd met een AC-adapter, autoadapter en AV-kabel.

Ingebouwde stereoluidsprekers

De stereoluidsprekers produceren kwaliteitsgeluid en bieden een geweldige geluidservaring. Geniet overal en altijd van muziek met de ingebouwde stereoluidsprekers waarmee u muziek kunt afspelen door eenvoudig de hoofdtelefoon los te koppelen.

Ingebouwde stereoluidsprekers
DVD, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

Compatibel met DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD en CD

De draagbare DVD-speler van Philips is compatibel met de meeste verkrijgbare DVD- en CD-discs. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD en CD kunnen allemaal op de DVD-speler worden afgespeeld. DVD+/-R is een korte benaming voor een DVD-station dat beide gangbare opneembare DVD-formaten ondersteunt. DVD+/-RW ondersteunt beide gangbare herschrijfbare disctypen.

Weergave van MP3-CD, CD en CD-RW

MP3 is een revolutionaire compressietechnologie waarmee grote digitale muziekbestanden tot 10 keer kleiner kunnen worden gemaakt, zonder dat dit de geluidskwaliteit drastisch verlaagt. Een enkele CD kan maximaal 10 uur muziek opslaan.

Weergave van MP3-CD, CD en CD-RW
JPEG weergeven van een beelddisc

JPEG-afbeeldingen weergeven van een beelddisc

Geef JPEG-foto's op uw disc weer en herleef uw favoriete momenten met familie en vrienden, wanneer u maar wilt.

22,9 cm (9") TFT LCD-breedbeeldkleurenscherm

Met het LCD-kleurenscherm met hoge resolutie komen beelden tot leven. Uw dierbare foto's hebben dezelfde levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken en dankzij de rijke details lijken uw favoriete films en muziek in de kamer plaats te vinden.

22,9 cm (9") TFT, kleur, breed
DivX-gecertificeerd

DivX-gecertificeerd voor de standaardweergave van DivX-video's

Met DivX®-ondersteuning kunt u DivX-gecodeerde video's en films van internet bekijken, waaronder aangeschafte Hollywood-films. Het DivX-mediaformaat is een op MPEG-4 gebaseerde videocompressietechnologie waarmee u grote bestanden, zoals films, trailers en muziekvideo's, kunt opslaan op media als CD-R/RW en opneembare DVD's, USB-apparaten en andere geheugenkaarten en afspelen op uw DivX Certified® Philips-apparaat.

Volledig hervatten na stroomonderbreking

Wanneer u het apparaat uitschakelt of wanneer dit door een stroomonderbreking gebeurt, onthoudt de DVD-videospeler op welk punt het afspelen is gestopt. Wanneer u vervolgens dezelfde schijf weer in het apparaat plaatst (dus niet een andere schijf), wordt het afspelen hervat op het punt waar u was gebleven. Handig, toch?

Hervatten na stroomonderbreking
Slimme bevestiging voor in de auto

Slimme bevestiging voor in de auto voor gebruiksgemak

Waarom neemt u uw draagbare DVD-speler van thuis niet mee om onderweg van entertainment te genieten? Het unieke bevestigingssysteem voor in de auto zorgt voor gebruiksgemak en beschikt over een vergrendelingsmechanisme waarmee u de speler eenvoudig kunt verwijderen wanneer deze niet wordt gebruikt. U kunt uw draagbare DVD-speler meenemen en het bevestigingssysteem achterlaten in de auto.

USB-aansluiting om video's, foto's en muziek weer te geven

U hoeft uw draagbare USB-apparaat alleen maar op de USB-aansluiting van uw draagbare Philips DVD-speler aan te sluiten om uw digitale video's, muziek of foto's rechtstreeks weer te geven. Nu kunt u uw favoriete momenten delen met familie en vrienden.

USB-aansluiting

* DivX, DivX Certified en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivXNetworks, Inc. en worden onder licentie gebruikt.

* Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.

* De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen.

* De levensduur van de batterij en de speeltijd kunnen variëren afhankelijk van de staat van het apparaat. Optimaliseer de levensduur van de batterij door het achtergrondlicht van het LCD-scherm te dimmen, een hoofdtelefoon te gebruiken in plaats van de ingebouwde luidsprekers en een gemiddeld volume te selecteren. Ook helpt het om het apparaat bij kamertemperatuur te gebruiken.

Onze nieuwsbrief ontvangen

Voer uw e-mailadres in

Aanmelden
Privacybeleid

Registreren

Hebt u dit product in uw bezit?

Acties

PD9030/12