Terug naar productoverzicht
Philips  Digitale stoomsterilisator 220 - 240 V SCF276/42

Altijd klaar wanneer jij dat bent

Digitale stoomsterilisator SCF276/42

24 uur steriel dankzij geavanceerde technologie

De Philips AVENT digitale stoomsterilisator werkt snel en onafgebroken. De inhoud blijft steriel tot je die nodig hebt, zodat je gewoon kunt doorgaan met je andere bezigheden.
Philips AVENT Digitale stoomsterilisator SCF276/42 220 - 240 V 4,5 5 1 2
Geweldig apparaat! Onmisbaar als je een kleine hebt en flessen & kolfspullen gemakkelijk wilt reinigen. Simpel in gebruik en zo fijn dat je spullen lang gesteriliseerd blijven. Het is het geld meer dan waard :) 10 maart 2011
1-2 van 2
User Reviews (2)

Hoogtepunten

Klaar wanneer jij dat bent

  • Houdt de inhoud dag en nacht steriel

Je blijft op de hoogte

  • Geavanceerd digitaal scherm en geluidssignalen

Effectieve sterilisatie

  • Extra bescherming door sterilisatie met natuurlijke stoom

Snel

  • Inhoud is binnen 6 min. steriel en klaar voor gebruik

Eenvoudig te gebruiken

  • Voeg simpelweg water toe en selecteer de gewenste modus

Grote capaciteit

  • Groot genoeg voor zes Philips AVENT-flessen


Kenmerken

Geavanceerd digitaal scherm en geluidssignalen

De scherm- en geluidssignalen geven aan wanneer de flessen zijn gesteriliseerd en hoe lang de producten steriel blijven. Op het scherm wordt ook weergegeven wanneer je te veel of te weinig water in de sterilisator hebt gedaan, zodat je altijd zeker weet dat de sterilisatie nauwkeurig en betrouwbaar is voltooid.

Geavanceerd digitaal scherm
Steriele inhoud in 6 min.

Inhoud is binnen 6 min. steriel en klaar voor gebruik

Het voordeel van sterilisatie met stoom is dat dit veel sneller (en veiliger) is dan de traditionele manier waarbij flessen in een pan op een gasstel worden uitgekookt. Met de digitale sterilisator zijn 6 flessen, spenen en doppen al na 6 minuten volledig gesteriliseerd.

Groot genoeg voor zes Philips AVENT-flessen

De sterilisator heeft een ingenieus ontwerp die maar weinig ruimte in je keuken inneemt, maar waar je toch zes Philips AVENT-flessen of twee Philips AVENT-borstkolven tegelijkertijd in kunt steriliseren. De twee rekjes in de sterilisator kun je aan elkaar klemmen. Je krijgt dan een vaatwasmachinerekje waarin je kleinere onderdelen zoals fopspenen en spenen eenvoudig kunt voorreinigen.

Groot genoeg voor zes flessen
Voeg simpelweg water toe en selecteer een modus

Voeg simpelweg water toe en selecteer de gewenste modus

Naast de geavanceerde functionaliteit is de digitale sterilisator eenvoudig en duidelijk te gebruiken. Je hoeft alleen maar water toe te voegen, je flessen, borstkolf of accessoires in de sterilisator te plaatsen en de modus te selecteren. In modus 1 wordt één sterilisatieronde uitgevoerd, wat handig is als je alle items in één keer wilt steriliseren. In modus 2 wordt 24 uur gesteriliseerd, wat nuttig is als je de items 's nachts in de sterilisator wilt laten staan of als je per voeding maar één fles wilt gebruiken. Wat je routine ook is, deze sterilisator maakt de dagelijkse sterilisatie een stuk eenvoudiger.

Houdt de inhoud dag en nacht steriel

Dankzij deze geavanceerde sterilisator heb je altijd een steriele fles bij de hand met een inhoud die tot 24 uur steriel kan worden gehouden. De inhoud wordt elke 6 uur automatisch opnieuw gesteriliseerd. Met de handige pauzeknop kun je op elk moment items toevoegen en verwijderen, en de digitale sterilisator steriliseert de inhoud automatisch opnieuw.

Houdt de inhoud steriel
Natuurlijke stoomsterilisatie

Extra bescherming door sterilisatie met natuurlijke stoom

Sterilisatie is bedoeld om je baby te beschermen tegen schadelijke bacteriën in de melk totdat het immuunsysteem van je kindje sterk genoeg is. De Philips AVENT-sterilisator gebruikt de sterilisatiemethode met stoom zoals die ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. Dit gaat snel, eenvoudig en efficiënt zonder chemische middelen.

* Dit product wordt zonder fles geleverd

Onze nieuwsbrief ontvangen

Voer uw e-mailadres in

Aanmelden
Privacybeleid

Registreren

Hebt u dit product in uw bezit?

Acties

SCF276/42