Terug naar productoverzicht
Philips Slank microgeluidssysteem dock voor iPhone/iPod DCB293/12

Bezeten van muziek

Slank microgeluidssysteem DCB293/12

Geluid dat bij u thuis uitstekend tot zijn recht komt

Dit superplatte Philips-micromuzieksysteem kan aan de wand worden bevestigd en past in elk interieur. U kunt het systeem gebruiken om naar DAB-radio te luisteren, muziek van uw iPhone/iPod te spelen terwijl deze wordt opgeladen of om uw draagbare muziekspeler via de USB-poort aan te sluiten. Al uw muziek komt tot leven.
Philips Slank micro-muzieksysteem DCB293 dock voor iPhone/iPod DAB+ 3,3 5 3 3
DAB en DAB+ is niet te ontvangen, zeker niet met een draadje van 40 cm die op op dit product zit mits je in de buurt woon van een zendmast. Had wel verwacht dat er een externe antenne aansluiting op zou zitten had er zeker op moeten zitten. Nu heb ik zelf het apparaat moeten openen om een externe antenne te kunnen aansluiten. 30 september 2011
Ìdeaal voor buiten als je wat meer vermogen wilt Het apparaat biedt voldoende functies en connectiviteit. Behalve de standaard Ipod aansluiting die weggewerkt is, kun je een usb stick met MP3's, een audio cd of cd met MP3's en de radio gebruiken. Ook andere MP3 spelers kunnen via de hoofdtelefoonuitgang op het apparaat aangesloten worden. Geluid is goed voor prijs/kwaliteit. Alleen DAB werkt niet goed; daarvoor is de antenne (draadje) niet geschikt. Design is mooi maar dat is een kwestie van smaak. Helaas geen (oplaadbare) accu waardoor je hem niet zonder stopcontact kunt gebruiken. Wel een aanrader. 6 september 2011
Apparaat voldeed aan mijn verwachting. Compact en goede vormgeving. In combinatie met mijn I-phone uistekende kwaliteit en gebruiksgemak. 25 augustus 2011
1-3 van 3
User Reviews (3)

Hoogtepunten

Geniet van uw muziek vanaf meerdere bronnen

 • Uw iPod/iPhone gelijktijdig afspelen en opladen
 • Geniet direct van MP3/WMA-muziek op uw draagbare USB-apparaten
 • Digitale FM-tuning voor het programmeren van maximaal 20 zenders
 • MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen
 • DAB voor heldere en kraakvrije geluidskwaliteit
 • MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek

Verrijk uw luisterervaring

 • Digital Sound Control voor optimale muziekstijlinstellingen
 • Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid
 • Totaal uitgangsvermogen van 20 W RMS

Ontwerp dat past in alle interieurs

 • Gemotoriseerd schuifklepje aan voorkant voor extra stijl en elegantie
 • Wandmontage-optie voor veelzijdige plaatsing


Kenmerken

Digital Sound Control voor optimale muziekstijlinstellingen

Digital Sound Control biedt de keuze uit de geluidsinstellingen Jazz, Rock, Pop en Classic. U kiest gewoon het optimale frequentiebereik voor uw muziek. De grafische equalizer past de balans altijd aan en hanteert de optimale frequenties voor de muziekstijl die u hebt ingesteld. Met Digital Sound Control geniet u optimaal van uw muziek, doordat de geluidsbalans wordt aangepast aan de muziek die u op dat moment afspeelt.

Digital Sound Control
Dynamic Bass Boost

Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid

Met Dynamic Bass Boost kunt u optimaal van uw muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als u dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kunt u van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer u het volume lager zet.

Uw iPod/iPhone gelijktijdig afspelen en opladen

Geniet van uw favoriete MP3-muziek terwijl u uw iPod/iPhone oplaadt! U kunt uw draagbare apparaat rechtstreeks aansluiten op het entertainmentsysteem met dock. Zo kunt u luisteren naar uw favoriete muziek in perfecte geluidskwaliteit. Het dock laadt bovendien uw iPod/iPhone op tijdens het afspelen. U kunt dus van uw muziek genieten zonder u zorgen te maken dat de batterij van uw draagbare speler leegraakt. Als u uw draagbare apparaat in het entertainmentsysteem met dock plaatst, wordt het automatisch opgeladen.

Uw iPod/iPhone afspelen en opladen
Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

Geniet direct van MP3/WMA-muziek op uw draagbare USB-apparaten

U hoeft slechts het apparaat aan te sluiten op de USB-poort van uw Philips HiFi-systeem. Uw digitale muziek wordt rechtstreeks vanaf het apparaat weergegeven. Nu kunt u uw mooiste momenten delen met familie en vrienden.

Digitale FM-tuning voor het programmeren van maximaal 20 zenders

Digitale FM-radio biedt u extra mogelijkheden voor uw muziekcollectie op uw Philips-audiosysteem. U hoeft alleen maar af te stemmen op de zender die u wilt instellen als voorkeurzender en de voorkeurknop ingedrukt te houden om de frequentie op te slaan. U kunt voorkeurzenders opslaan om snel naar uw favoriete radiozenders gaan, zonder dat u steeds weer handmatig moet afstemmen op de frequentie.

Programmeer maximaal 20 zenders
Gemotoriseerd schuifklepje aan voorkant

Gemotoriseerd schuifklepje aan voorkant voor extra stijl en elegantie

Een gemotoriseerd schuifklepje aan de voorkant voegt nog meer elegantie toe aan het toch al stijlvolle ontwerp van dit systeem. Het fraaie maar functionele klepje waarachter de disc zich bevindt, schuift met een soepele beweging omhoog en omlaag wanneer u andere muziek wilt afspelen. Leun achterover en geniet van de dynamische geluidsweergave terwijl u de disc ziet draaien door het transparante venster.

MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw Philips-speler. Download MP3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3- of WMA-bestanden en breng deze over naar uw speler.

MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen
20 W RMS

Totaal uitgangsvermogen van 20 W RMS

Dit systeem heeft een totaal uitgangsvermogen van 20 W RMS. RMS staat voor Root Mean Square, wat een veelgebruikte maat is voor audiovermogen, ofwel het elektrische vermogen dat van een audioversterker naar een luidspreker wordt overgebracht, gemeten in Watt. De hoeveelheid elektrisch vermogen dat wordt afgeleverd en de gevoeligheid van de luidspreker bepalen het gegenereerde geluidsvermogen. Hoe hoger het Wattage, hoe groter het geluidsvermogen dat door de luidspreker wordt uitgezonden.

DAB voor heldere en kraakvrije geluidskwaliteit

DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) is, naast FM-transmissie, een nieuwe manier van radio uitzenden via een netwerk van etherzenders. De luisteraar heeft meer keuze en informatie en geniet van een heldere en kraakvrije geluidskwaliteit. Met deze technologie richt de ontvanger zich op het sterkste signaal dat hij kan vinden. Met DAB-zenderstations hoeft u geen frequenties te onthouden; het toestel wordt afgestemd op de zendernaam, zodat er onderweg ook niet opnieuw hoeft te worden afgestemd.

DAB
MP3 Link

MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek

Met MP3 Link-connectiviteit kunt u MP3-bestanden direct vanaf draagbare mediaspelers afspelen. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek in de superieure geluidskwaliteit die het audiosysteem levert. MP3 Link is bovendien zeer handig omdat u uw draagbare MP3-speler alleen maar op het audiosysteem hoeft aan te sluiten.

Wandmontage-optie voor veelzijdige plaatsing

Uw Philips-audiosysteem is de perfecte combinatie van een slank en veelzijdig ontwerp en het doordachte design past prima in uw interieur. De basis van het audiosysteem is een standaard, zodat u het systeem probleemloos op een boekenplank of kast kunt plaatsen. Bij bevestiging aan de wand biedt het systeem dezelfde flexibiliteit als bij gebruik van de standaard.

Wandmontage mogelijk

Onze nieuwsbrief ontvangen

Voer uw e-mailadres in

Aanmelden
Privacybeleid

Registreren

Hebt u dit product in uw bezit?

Acties

DCB293/12