Digitaal PhotoFrame

  Digitaal PhotoFrame

  "... en hier zit je in bad!"

  Dit PhotoFrame combineert kwaliteit met plezier. Kleurrijke frameaccessoires geven een persoonlijk tintje; roze voor meisjes, blauw voor jongetjes. Verander het frame in een leuke klok met de Animated Kiddie Clock-modus. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Digitaal PhotoFrame

17, 8 cm (7"), Multimedia, Beeldverhouding 4:3 SPF2107/10 Soortgelijke producten zoeken

"... en hier zit je in bad!"

PhotoFrame met babythema

 • imagen Pro voor scherpe, levendige en natuurlijke huidskleuren

  De unieke imagen-fotoverbeteringstechnologie van Philips analyseert uw foto's automatisch om de kleuren te verbeteren en aan te passen voor een optimaal contrast. imagen Pro biedt een nog geavanceerdere fotoverbetering en combineert de 3 essentiële elementen van imagen om de kleuren nauwkeuriger weer te geven, de kleurdiepte te optimaliseren en het contrast dynamisch te verbeteren. Bovendien zorgt imagen Pro voor natuurlijkere huidskleuren, scherpere beelden en een trillingsvrije weergave van foto's, wat erg belangrijk is voor stilstaande beelden.

 • Beeldformaat voor optimale storingsvrije weergave, 4:3

  Het digitale Philips PhotoFrame zorgt ervoor dat uw foto wordt weergegeven in de verhouding 4:3 voor de beste kijkervaring.

 • Roze en blauwe frames voor een PhotoFrame met een persoonlijk tintje.

  Inclusief 2 eenvoudig te verwisselen en schitterend ontworpen vrolijke frameaccessoires. Roze voor meisjes en blauw voor jongetjes. Droom zacht.

 • Automatische diapresentatie vanaf USB of geheugenkaart

  Als u een USB-stick of geheugenkaart plaatst, wordt automatisch een diapresentatie gestart. Handig wanneer u geen zin hebt uw foto's naar het PhotoFrame te kopiëren.

 • Geanimeerde klok met rustgevende tijdweergave

  Tover in een oogwenk een leuke, kleurrijke klok op uw PhotoFrame wanneer u geen foto's hoeft te bekijken. De Animated Kiddie Clock is ideaal voor kinderen en een prima hulpmiddel om ze te leren klokkijken.

 • Voeg een nieuwe glans toe aan oude herinneringen met RadiantColor

  RadiantColor is een exclusieve technologie van Philips voor het weergeven van kleinere foto's in de optimale beeldverhouding van 4:3 door de kleuren door te laten lopen van de randjes van een foto (die net geen volledig scherm vult) naar de zijden van het scherm, waardoor zwarte balken en vervorming van het beeldformaat worden voorkomen.

 • Milieuvriendelijk PhotoFrame

  De PhotoFrames van Philips worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons erop richten milieuvriendelijke producten te ontwikkelen. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling.

 • Automatische in-/uitschakeling van het scherm bij vooraf ingestelde tijden voor energiebesparing

  De timer schakelt PhotoFrame in en uit op ingestelde tijden. Dit zorgt voor energiebesparing en dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee, want hierdoor bespaart u tot een derde van de energiekosten van het PhotoFrame.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in