Webcam

  Ontworpen om verbinding te maken

  Videochat in stijl met familie en vrienden. U kunt het multifunctionele basisstation overal in de ruimte gebruiken. Koppel de webcam af en het station wordt een eenvoudig te bereiken USB-poort. Een compleet pakket ontworpen om verbinding te maken. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ontworpen om verbinding te maken

Met videochatten met hoge resolutie en USB-station

 • Bewaar de ontvanger op het handige basisstation

  Bewaar de ontvanger op het handige basisstation

  Het basisstation is een handige, op maat gemaakte opslagplaats voor de ontvanger als u die niet gebruikt, en op sommige modellen wordt hij dan tegelijkertijd opgeladen.

 • Ingebouwde digitale microfoon voor hoogwaardig geluid

  Met de ingebouwde digitale microfoon kunt u op natuurlijke en vrije wijze gesprekken voeren of geluid toevoegen aan een videoclipopname.

 • Hoogwaardige videobeelden en hoogwaardig geluid toevoegen aan gesprekken

  De webcam is ontworpen om videobeelden toe te voegen aan uw gesprekken via internet. U kunt dus uw familie en vrienden niet alleen horen, maar ook zien! De webcam is eenvoudig te bedienen en werkt onmiddellijk. Daarnaast is deze ook nog eens volledig toekomstbestendig!

 • Vloeiende beelden met video van 30 frames per seconde

  Ga zitten en geniet van prachtige videobeelden van 30 frames per seconde. U zult zien dat uw videobeelden vloeiender zijn en dat u betere videochats ervaart.

 • Super VGA-resolutie voor hoogwaardige beelden

  De webcam maakt foto's en trillingsvrije videoclips van VGA-kwaliteit (Video Graphics Array [640x480]) voor videoberichten. Met VGA-resolutie wordt uw webcam een camera van professioneel niveau. Voeg in een oogwenk hoogwaardige foto's toe aan documenten, webpagina's en e-mails, of druk beelden van fotokwaliteit af.

 • Maak, archiveer en beheer afbeeldingen en V-mails met VLounge

  Software voor het zeer eenvoudig maken, beheren en archiveren van foto's en videoclips. Met enkele muisklikken kunt u videomails maken en verzenden. Dit softwarepakket biedt u alles wat u nodig heeft om uw Philips-webcam ten volle te benutten.

 • Nauwkeurige glazen lens voor scherpere beeldkwaliteit

  Scherp, helder en duidelijk. Dankzij de nauwkeurige glazen lens bent u verzekerd van een hoogwaardige beeldkwaliteit voor alle toepassingen - van foto's tot videoberichten. De afgewerkte lenzen zijn voorzien van een speciaal laagje om de levensduur te verlengen en om ze tegen beschadigingen en stof te beschermen.

 • Compatibel met MSN, Skype en andere gratis berichtservices

  De webcam en de bijbehorende software zijn ontworpen met het oog op alle berichtservices. Voeg videobeelden toe aan Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger en andere gratis berichtservices. Daarnaast zijn de webcam en de software geschikt voor Windows Messenger en NetMeeting voor vergaderingen met meerdere personen via video. Tenslotte zijn ze ook nog eens toekomstbestendig.

 • Roterende lens voor extra gebruiksgemak en natuurlijke beelden

  Roterende lens voor extra gebruiksgemak en natuurlijke beelden. U vindt snel en gemakkelijk de beste hoek voor de camera, zonder dat u er wat onder hoeft te zetten om de hoek te wijzigen.

 • Meteen beginnen met de snelstartknop voor VLounge

  Om de VLounge-toepassing te starten, drukt u gewoon op de snelstartknop

 • Veelzijdige bureaustandaard met instelbare lens voor eenvoudig richten

  De veelzijdige bureaustandaard is het ideale hulpmiddel om uw webcam ergens anders dan op uw scherm te bevestigen. Bovendien kunt u met de bureaustandaard de camera op een hogere plaats zetten en is de bureaustandaard zeer stevig, wat de stabiliteit ten goede komt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in