Webcam

  Uw vrienden zien tijdens een videogesprek!

  Wanneer u contact wilt houden en plezier wilt hebben met uw familie en vrienden, gaat er niets boven deze webcam met headset. Verbaas ze door de echte achtergrond te vervangen door een virtuele achtergrond. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Uw vrienden zien tijdens een videogesprek!

 • Hoogwaardige videobeelden en hoogwaardig geluid toevoegen aan gesprekken

  De webcam is ontworpen om videobeelden toe te voegen aan uw gesprekken via internet. U kunt dus uw familie en vrienden niet alleen horen, maar ook zien! De webcam is eenvoudig te bedienen en werkt onmiddellijk. Daarnaast is deze ook nog eens volledig toekomstbestendig!

 • Gezichtstracking volgt uw gezicht automatisch

  De geavanceerde camerasoftware detecteert uw gezicht automatisch en beweegt de lens in uw richting. U blijft in het midden van het beeld, ook al beweegt u tijdens een videogesprek. Dat geeft u de vrijheid om op natuurlijke wijze gesprekken te voeren.

 • Ingebouwde digitale microfoon voor hoogwaardig geluid

  Met de ingebouwde digitale microfoon kunt u op natuurlijke en vrije wijze gesprekken voeren of geluid toevoegen aan een videoclipopname.

 • Video van 30 frames per seconde

  Met een herhalingsfrequentie van 30 frames per seconde kunt u genieten van natuurgetrouwe en full-motion videogesprekken zonder de schokkerige beelden die webcams soms maken.

 • Nauwkeurige glasoptiek voor een verbeterde kwaliteit

  Scherp, helder en duidelijk. Dankzij de nauwkeurige glasoptiek bent u verzekerd van een hoogwaardige beeldkwaliteit voor alle toepassingen - van foto's tot videoberichten. De afgewerkte lenzen zijn voorzien van een speciaal laagje om de levensduur te verlengen en om ze tegen beschadigingen en stof te beschermen.

 • Stabiele bevestiging op elke monitor, zowel op een laptop als op een bureau

  Met de multifunctionele standaard kunt u de webcam eenvoudig monteren op elke monitor, laptop, notebook of plat oppervlak.

 • Maak V-mails en bedien uw webcam met de hoogwaardige VLounge

  Maak en verzend V-mails in een handomdraai. VLounge is verfijnde software voor het maken, beheren en archiveren van foto's en videoclips in slechts een paar muisklikken. U kunt de software ook gebruiken om de gezichtvolgfunctie en de digitale zoom te bedienen voor een maximaal beheer.

 • VLounge in een oogwenk openen met de snelstartknop

  Om VLounge te starten drukt u gewoon op de snelstartknop

 • Compatibel met MSN, Skype en andere gratis berichtservices

  De webcam en de bijbehorende software zijn ontworpen met het oog op alle berichtservices. Voeg videobeelden toe aan Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger en andere gratis berichtservices. Daarnaast zijn de webcam en de software geschikt voor Windows Messenger en NetMeeting voor vergaderingen met meerdere personen via video. Tenslotte zijn ze ook nog eens toekomstbestendig.

 • Fotoknop voor direct fotograferen

  Met één druk op deze knop maakt uw webcam automatisch een foto - klaar voor gebruik in e-mails, webpagina's of documenten.

 • Multimediaheadset en boommicrofoon voor de beste geluidskwaliteit

  De bijpassende multimediaheadset die bij deze webcam wordt geleverd, verhoogt het gemak en het comfort van videochatten en andere interactieve onlineactiviteiten. In het ontwerp van de headset is een boommicrofoon opgenomen, zodat uw stem voor de beste geluidskwaliteit op hetzelfde niveau wordt opgenomen, waar u ook gaat.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in