Wireless Music Adapter

  Muziek hier, PC daar - zonder kabels

  Laat de PC voor wat hij is. Geniet via uw audiosysteem van uw digitale PC-muziek. Luister naar muziek zoals muziek bedoeld is.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Muziek hier, PC daar - zonder kabels

Draadloze verbinding van PC naar audio

 • Muziek van hoge kwaliteit van uw PC streamen naar het audiosysteem

  Muziek van hoge kwaliteit van uw PC streamen naar het audiosysteem. Luister op uw audiosysteem naar muziekbestanden op de PC. Selecteer nummers uit uw muziekcollectie op artiest, album of genre.

 • U bewaart uw muziek op de PC en beluistert die in een andere kamer

  U slaat uw muziekcollectie centraal op uw PC op en geniet er draadloos van op uw audiosysteem.

 • Bladeren door muziekbestanden op de PC met de meegeleverde afstandsbediening

  Muziek uit de collectie op uw PC selecteren en beluisteren. Met de afstandsbediening hebt u rechtstreeks interactieve toegang tot de muziek op de PC die u afspeelt op het audiosysteem.

 • Neem uw audiosysteem op in uw draadloze thuisnetwerk

  Nieuwe mogelijkheden voor uw thuisnetwerk: de daarop opgeslagen muziek afspelen op uw audiosysteem. U kunt in uw muziekcollectie interactief zoeken op de muziek die past bij uw stemming.

 • Digitale muziekverwerking voor de beste geluidskwaliteit

  De digitale muziek wordt in digitaal formaat verzonden naar uw muziekontvanger en verwerkt door de digitale geluidsprocessor voor de beste geluidskwaliteit op uw audiosysteem.

 • Krachtige draadloze verbinding voor audio van hoge kwaliteit

  De draadloze standaard betekent dat er geen kabels nodig zijn tussen uw PC en de consumentenelektronica-apparaten. De draadloze standaard garandeert een veilige verbinding met optimale bandbreedtebeschikbaarheid voor geluidstransmissie van hoge kwaliteit.

 • Ondersteuning van de muziekformaten WMA, WMA-DRM en MP3

  U zet uw muziekcollectie en gedownloade nummers in een van de vele ondersteunde audioformaten op uw PC en speelt ze af op uw audiosysteem. De weergave van de muziekformaten WMA, WMA-DRM en MP3 wordt ondersteund

 • Minder rommel, minder gedoe en niet meer boren dankzij de draadloze verbinding.

  Met een draadloze 2,4GHz-verbinding tussen zender en ontvanger hoeft u geen kabels te leggen en dus niet door de muren te boren.

 • Blijf up-to-date met software-upgrades

  Het product kan worden voorzien van nieuwe, verbeterde functionaliteit via software-upgrades. Controleer via de breedbandverbinding met internet of er nieuwe softwareversies beschikbaar zijn. U beslist zelf of u wilt upgraden en genieten van nog meer functies. Blijf up-to-date met nieuwe en verbeterde productfunctionaliteit via de website en download die met de meegeleverde software.

 • LCD-scherm met blauwe achtergrondverlichting voor eenvoudige navigatie

  Lokaal LCD-scherm met blauwe achtergrondverlichting vergemakkelijkt eenvoudig navigeren door uw muziekcollectie.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in