TV-antenne

  TV-antenne

  Ontvang digitale TV- en FM-signalen

  Deze 36 dB versterkte antenne is ontworpen voor gebruik in combinatie met een digitale set-top box en kan ook analoge TV- en FM-signalen ontvangen. Vanwege het flat panel-ontwerp pikt de antenne het signaal op dat u nodig hebt om digitale televisie te kijken. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ontvang digitale TV- en FM-signalen

met deze 36 dB versterkte antenne

 • Instelbare 36 dB versterking

  De 36 dB versterking versterkt zwakke signalen, waardoor uw ontvangstbereik toeneemt en u meer signalen over een grotere afstand kunt ontvangen.

 • Het slanke ontwerp is een aanvulling op hedendaagse nieuwe TV's

  Het eenvoudige, elegante ontwerp is een aanvulling op hedendaagse nieuwe TV's.

 • UHF flat panel-serie voor een verbeterde ontvangst

  De zeer efficiënte UHF flat panel-reeks biedt een verbeterde ontvangst via conventionele lusantennes. Vanwege het platte ontwerp concentreert de antenne het signaal voor een betere ontvangst.

 • Versterking van lage geluiden behoudt de signaalkwaliteit

  In combinatie met de instelbare versterker, bent u met de versterking van lage geluiden verzekerd van een geweldig ontvangstbereik en wordt de signaalkwaliteit verbeterd.

 • VHF/FM-dipolen voor een uitgebreide ontvangst

  Met VHF/FM-dipolen, ook wel bekend als "konijnenoren", kunt u TV-programma's ontvangen die worden uitgezonden via het VHF-spectrum en radioprogramma's die worden uitgezonden via het FM-spectrum. Door de dipolen te vergroten en te manipuleren, worden de signalen geoptimaliseerd.

 • Roterende versterkingscontrole voor het aanpassen van de versterking

  Met de roterende versterkingscontrole kunt u de versterking van de antenne eenvoudig aanpassen voor een optimale ontvangst.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in