Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

Productkenmerken

Met onze Philips AVENT DECT-babyfoon SCD525/00 ben je altijd dicht bij je baby, zelfs in een andere ruimte. Met onze nieuwe ECO-modus houd je op een milieuvriendelijkere manier die vitale band in stand.

Productkenmerken

 • Energiebesparende ECO-modus

  Met de ECO-modus kun je energie besparen en het zendbereik beperken

 • DECT-technologie voor een gegarandeerd 100% storingvrije privéverbinding

  Dankzij de DECT-technologie ben je er zeker van dat andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, geen storing veroorzaken. Gegevenscodering zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat alleen jij je baby kunt horen.

 • Geruststelling en een kristalhelder geluid

  Ieder lachje, murmeltje en hikje klinkt bijzonder duidelijk. De DECT-technologie zorgt voor kristalhelder geluid van hoge kwaliteit, zodat je je baby altijd kunt horen.

 • Tot wel 24 uur gebruikstijd zonder opladen

  Met de kleine oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 24 uur draadloos in en om het huis horen voordat je de unit opnieuw moet opladen

 • Houd de temperatuur in de babykamer in de gaten

  Je baby kan zijn lichaamstemperatuur niet zo goed regelen als jij, en een kleine schommeling in de temperatuur kan ervoor zorgen dat je baby onrustig wordt. De speciale elektronische temperatuursensor waarschuwt je onmiddellijk via het digitale display op de ouderunit als het te koud of te warm wordt op de babykamer.

 • Kies het beste geluidsniveau voor de omgeving

  Je kunt het geluidsniveau aanpassen, zodat je ieder lachje, murmeltje en hikje hoort

 • Oplaadbare draadloze ouderunit

  Het bereik van 330 m, de riemclip en het halskoord zorgen voor totale bewegingsvrijheid in en om het huis

 • De zekerheid van voortdurend contact

  De ouderunit van de Philips AVENT-babyfoon geeft een waarschuwing wanneer de batterij bijna leeg is of als je je buiten het bereik van de babyfoon begeeft

 • LED's gaan branden naar gelang de sterkte van de geluidssignalen

  De lampjes gaan branden om aan te geven hoe hard het geluid in de babykamer is. Zelfs als het geluid van de ouderunit is gedempt, laat een geluidswaarschuwing je weten dat het ingestelde geluidsniveau is bereikt.

 • Op afstand te activeren nachtlampje en slaapliedjes

  Je baby kan onrustig zijn als je hem net in bed hebt gelegd. Help je baby rustig te worden en in slaap te komen met de rustgevende gloed van het nachtlampje, dat je vanaf de ouder- of babyunit kunt activeren (activering op afstand niet mogelijk in de VS). Een rustig slaapliedje is de beste manier om een onrustige baby te kalmeren. Vanuit iedere kamer in huis kun je kiezen uit een van de 5 ontspannende deuntjes, die je baby in een mum van tijd naar dromenland brengen. (Activering op afstand niet mogelijk in de VS).

 • Houd contact met de terugspreekfunctie

  Soms is het geruststellende geluid van je stem het enige dat je baby nodig heeft. Met één druk op de knop schakel je deze essentiële functie in en kun je overal in huis met je baby communiceren.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in