Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

Een uitstekend scheerapparaat voor geweldige resultaten

Voor mannen die alleen het beste van het beste willen, combineert arcitec een 360° beweegbare scheerunit met de Triple Track-scheerhoofden voor ultraglad scheren, zelfs in de hals.

Alle specificaties bekijken
Alle awards bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Productkenmerken

 • 360° beweegbare scheerunit volgt alle contouren van uw gezicht

  Drie onafhankelijk beweegbare scheerhoofden in een zeer flexibele scheerunit. Deze unieke combinatie volgt de contouren van uw gezicht en zorgt voor een optimaal contact met de huid. Op deze manier bereikt u zelfs de lastigste haartjes in de hals.

 • Triple-Track-scheerhoofden met een 50% groter scheeroppervlak

  De drie scheerringen van de Triple-Track-scheerhoofden bieden een 50% groter scheeroppervlak dan standaard scheerhoofden met één ring.

 • Super Lift & Cut-technologie

  Het systeem met dubbele mesjes van dit elektrische scheerapparaat tilt haren om op ze op comfortabele wijze onder het huidoppervlak af te scheren.

 • Precisiescheersysteem

  Het elektrische scheerapparaat heeft ultradunne scheerhoofden met sleuven voor het scheren van lange haren en gaatjes voor zelfs de kortste stoppels.

 • Precisietrimmer

  Gepatenteerde buistrimmertechnologie voor geweldige precisie en hanteerbaarheid. Perfect voor het bijwerken van contouren en het bijknippen van snor en bakkebaarden.

 • Afspoelbaar scheerapparaat

  Het waterdichte scheerapparaat kan eenvoudig onder de kraan worden afgespoeld.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in