Saeco

  Saeco Xelsis

  Volautomatische espressomachine

  Ga voor sublieme smaak

  Espresso is niet zomaar een drank. Het aroma, de intensiteit, de talloze overheerlijke variaties, de geest van gezelligheid - een goede espresso. De Saeco Xelsis brengt het espressogevoel naar uw eigen keuken.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ga voor sublieme smaak

De ultieme Saeco espressomachine

 • Keramische molens voor optimaal aromabehoud

  De hightech molens van dit koffiezetapparaat verslaan de stalen molens van de concurrentie op vele vlakken: altijd het perfecte Italiaanse aroma dankzij de nauwkeurige maling zonder oververhitting, een superieure levensduur en uiterst stille werking.

 • Geïntegreerde automatische melkfunctie

  Geïntegreerde automatische melkfunctie

  Met de ingebouwde melkopschuimer hoeft u slechts de beker met melk te vullen en gewoon op de cappuccino-knop te drukken. Binnen enkele seconden staat uw drankje voor u klaar. Het melkschuim wordt automatisch toegevoegd.

 • Eenvoudig schoonmaken dankzij afneembaar zetsysteem

  Eenvoudig schoonmaken dankzij afneembaar zetsysteem

  Het zetsysteem – een Saeco-uitvinding- vormt het hart van onze machines en verzorgt het automatische proces. Het zetsysteem is (afhankelijk van het model), gemakkelijk toegankelijk vanaf de voor- of zijkant. Het kan eenvoudig worden verwijderd voor reiniging onder de kraan voor een optimale hygiëne.

 • Gepatenteerde instelbare crèmelaag en textuur

  Gepatenteerde instelbare crèmelaag en textuur

  Alleen met de Saeco automatische espressomachine kunt u de intensiteit van uw espresso zelf bepalen doordat u het crèmelaagje en de textuur kunt reguleren terwijl de espresso wordt gezet. Door aan de knop te draaien, kiest u precies het gewenste crèmelaagje. Een kleine knop voor een groot verschil.

 • Meerdere gebruikers, meerdere dranken (6x6)

  Zes knoppen voor zes persoonlijke smaken. Iedereen in het gezin geniet met één druk op de knop van zijn of haar favoriete specialiteit.

 • Aangepaste bediening met één druk op de knop

  Het brede, gemakkelijk af te lezen display biedt onetouch-functionaliteit en intuïtieve bediening.

 • Selectieknop voor het melk- en schuimniveau

  U wilt nog meer keuze? De automatische en ingebouwde melkopschuimfunctie met verwijderbare beker kan op verschillende standen worden gezet. U hebt dus in een handomdraai warme melk voor een cafè latte of perfect cappuccinoschuim.

 • Instelbare koffiehouder (meerdere richtingen)

  Uit wat voor glas of beker u ook het liefst drinkt, met één beweging stelt u de meerdimensionale koffiehouder hierop af. Zo geniet u van een volle smaak en blijft alle aroma behouden.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in