StyleShaver

  Waterdicht scheerapparaat en styler

  Creëer je eigen stijl

  Creëer een eigen stijl met de Philips StyleShaver. Met de baardstyler en het scheerapparaat met twee hoofden hebt u alles wat u nodig hebt om eenvoudig elke stijl te creëren, van een perfecte stoppelbaard en gestylede baard tot een glad scheerresultaat. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 99,99 €
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Creëer je eigen stijl

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Creëer je eigen stijl

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

StyleShaver Waterdicht scheerapparaat en styler

Intervallen van 0, 5 mm, Dubbelzijdige trimmer, 75 min. draadloos gebruik/1 uur opladen, Scheerapparaat met dubbel scheerblad QS6161/32 Soortgelijke producten zoeken

Creëer je eigen stijl

Trimmen, stylen, scheren - creëer uw eigen stijl

 • (Stoppel)baardtrimmer: 12 lengte-instellingen van 0,5-10 mm

  (Stoppel)baardtrimmer: 12 lengte-instellingen van 0,5-10 mm

  Dankzij de volledig metalen trimmer (32 mm) en de kam met 12 instelbare lengtestanden krijgt u eenvoudig de gewenste baardlengte. Vergrendel de gewenste lengtestand met het instelwiel. De duurzame metalen trimmer met huidvriendelijke afgeronde randen garandeert een precies en gelijkmatig trimresultaat.

 • Nieuw scheerapparaat: scheert 20% sneller dan eerst

  Nieuw scheerapparaat: scheert 20% sneller dan eerst

  Dankzij het nieuwe dubbele scheerblad werkt u eenvoudig uw stijl bij. Met de middentrimmer verwijdert u lange, hardnekkige haren en met de 2 zwevende scheerbladen maakt u alle overige gebieden perfect glad.

 • Volledige metalen trimmer van 32 mm of 15 mm voor perfecte details

  Volledige metalen trimmer van 32 mm of 15 mm voor perfecte details

  Verwijder de instelbare kam en u vindt hieronder een volledig metalen, dubbelzijdige trimmer. Gebruik de kant van 32 mm voor een hoogwaardig trimresultaat en de kant van 15 mm voor nauwkeurig, gedetailleerd werk op moeilijk bereikbare plaatsen. De afgeronde uiteinden voelen zacht aan op uw huid. De fijne knipelementen zorgen voor een glad en perfect trimresultaat en zijn uitstekend te gebruiken voor kleine details of voor gebieden zoals onder uw neus of rond uw mond.

 • U kunt nat en droog scheren

  U kunt nat en droog scheren

  Voor extra huidbescherming en optimale scheerresultaten gebruikt u gel of schuim bij nat scheren. Ook goed voor droog gebruik. En wanneer u klaar bent, spoelt u het product gewoon onder de kraan schoon.

 • 75 minuten draadloos gebruik na slechts 1 uur opladen

  75 minuten draadloos gebruik na slechts 1 uur opladen

  U kunt het apparaat met de lithium-ionbatterij meer dan 75 minuten draadloos gebruiken en u laadt het apparaat volledig op in slechts 1 uur.

 • Eenvoudig te selecteren en vast te zetten lengtestanden

  Eenvoudig te selecteren en vast te zetten lengtestanden

  Met het instelwiel stelt u de kam eenvoudig in op een van de 12 lengtestanden. U kunt de instellingen uiterst nauwkeurig instellen met stappen van 0,5 mm bij de kortere lengten. Hierdoor kunt u uw gewenste stijl precies vormgeven, variërend van een perfecte stoppelbaard tot een baard van 3 dagen. Ook voor langere baarden beschikt u precies over de lengten die u nodig hebt in stappen van 1 mm.

 • Geeft duidelijk aan welk apparaat is ingeschakeld

  Geeft duidelijk aan welk apparaat is ingeschakeld

  De knop op de trimmer gaat branden wanneer de trimmer is ingeschakeld en de knop op het scheerapparaat gaat branden wanneer het scheerapparaat is ingeschakeld. U weet dus altijd of de trimmer of het scheerapparaat is ingeschakeld.

 • Laat de accustatus zien

  Laat de accustatus zien

  Het lampje brandt voortdurend wanneer de batterij volledig is opgeladen en knippert oranje wanneer u het apparaat nog ongeveer 10 minuten kunt gebruiken.

 • Voorkomt dat het product per ongeluk wordt ingeschakeld

  Voorkomt dat het product per ongeluk wordt ingeschakeld

  Wanneer u een willekeurige knop 3 seconden ingedrukt houdt, wordt de reisvergrendeling geactiveerd, zodat u het apparaat niet per ongeluk kunt inschakelen. Een rood vergrendelingssymbool tussen de knoppen geeft aan wanneer de reisvergrendeling is ingeschakeld. Druk nogmaals 3 seconden op een willekeurige knop om de reisvergrendeling uit te schakelen.

 • Scherpere trimmer verwijdert haar efficiënter

  Scherpere trimmer verwijdert haar efficiënter

  De volledig metalen trimmer heeft scherpere randen waardoor haren efficiënter worden geknipt. De precisietrimmer is speciaal ontworpen voor een gladder trimresultaat, zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken.

 • Keuze uit verschillende kammen voor precisie en controle

  Met de kam voor details krijgt u meer precisie tijdens het trimmen. Gebruik deze kam in plaats van de baardkam als u op moeilijk bereikbare plekjes wilt komen of de randen van uw baard wilt bijwerken. Met de baardkam kunt u snel en gelijkmatig trimmen.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in