Persoonlijke verzorging
Dermatologie
Psoriasisbehandeling
BlueControl innovatief blauw LED-licht
 • Zachte therapie om psoriasis thuis te behandelen

  BlueControl

  PSK0101/10 Soortgelijke producten zoeken

  Kies wanneer en waar u zich wilt behandelen met de draagbare Philips BlueControl. Het blauwe LED-licht van dit medische apparaat verbetert psoriasissymptomen aanzienlijk. Ervaar de zachte UV-vrije therapie in uw eigen huis.*

  21 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Zachte therapie om psoriasis thuis te behandelen

Het eerste UV-vrije behandelapparaat met blauw LED-licht

 • Behandelapparaat met innovatief blauw LED-licht

  Behandelapparaat met innovatief blauw LED-licht

  Philips BlueControl is 's werelds eerste draagbare lichttherapie voor milde tot matige psoriasis. Het combineert de voordelen van blauw LED-licht voor de behandeling van psoriasis in een klein apparaat dat op batterijen werkt. Dankzij het innovatieve ontwerp van het medische apparaat, zijn patiënten nu in staat om hun psoriasis thuis te behandelen met een zachte, UV-vrije lichttherapie.

 • Veilige LED's zonder UV-straling

  Veilige LED's zonder UV-straling

  De 40 geïntegreerde blauwe LED's in Philips BlueControl zijn duurzame en veilige lichtbronnen voor uw huid. De LED-instellingen zijn geoptimaliseerd voor de behandeling van psoriasis dankzij jarenlang grondig onderzoek. Blauw LED-licht maakt deel uit van het zichtbare lichtspectrum en is daarom vrij van de risico's van ultraviolette straling.

 • Er worden geen actieve ingrediënten of chemische stoffen gebruikt

  Er worden geen actieve ingrediënten of chemische stoffen gebruikt

  Onderzoek heeft aangetoond dat blauw LED-licht, zoals gebruikt in Philips BlueControl, niet giftig is voor de huid.* De behandeling met blauw licht brengt natuurlijke processen in uw huid op gang die de symptomen van psoriasis helpen verlichten. De therapie is zacht omdat het geen gebruik maakt van chemische stoffen.

 • U bepaalt wanneer en waar u zich wilt behandelen

  U bepaalt wanneer en waar u zich wilt behandelen

  U hebt de controle over uw therapie met Philips BlueControl. U kunt kiezen waar en wanneer u uw psoriasis behandelt met het draadloze apparaat. Dankzij een meegeleverde band van textiel kunt u de Philips BlueControl comfortabel aan uw arm of been dragen. De band is eenvoudig in te stellen en biedt een goede pasvorm, zodat u altijd mobiel blijft tijdens de behandeling en lichte activiteiten kunt uitvoeren.

 • Eenvoudig uit te voeren behandeling die zorgt voor hoge behandeltrouw

  Eenvoudig uit te voeren behandeling die zorgt voor hoge behandeltrouw

  Behandel uzelf in uw eigen huis met een zeer gebruiksvriendelijk draagbaar apparaat. Bevestig het apparaat aan uw arm of been met de band van textiel, druk op de knop en ga verder met uw dagelijkse bezigheden. Aan het eind van de behandeling schakelt het apparaat automatisch uit. U hoeft er niet zelf aan te denken. Ervaar hoe eenvoudig de therapie met de Philips BlueControl is te integreren in uw dagelijks leven voor prachtige resultaten.

 • Bewezen aanzienlijke verbetering van symptomen van psoriasis

  Bewezen aanzienlijke verbetering van symptomen van psoriasis

  De positieve effecten van blauw LED-licht voor psoriasis (roodheid, schilfering en verdikking) zijn aangetoond in klinische proeven.* Bij behandeling van meer dan 12 weken verbeterden de symptomen van psoriasis voor de patiënten die deelnamen aan het klinisch onderzoek. Bij sommige patiënten had het blauwe licht de psoriasis zelfs volledig genezen. Patiënten bevestigden dat de therapie heel eenvoudig is te gebruiken, wat heeft geleid tot een behandeltrouw van maar liefst 98%.*

 • Blauw licht regelt processen die psoriasis veroorzaken

  Blauw licht brengt natuurlijke processen in uw huid op gang die zorgen voor verbetering van uw psoriasis. De bestraling met blauw licht heeft bewezen de versnelde aanmaak van huidcellen die gepaard gaat met psoriasis te verminderen, zodat de huid op een goede manier wordt vernieuwd.* De ontstekingsremmende eigenschappen van blauw licht beheersen ongecontroleerde ontsteking en kunnen de symptomen van aangetaste huid verlichten.*

Alle specificaties bekijken
 • Philips BlueControl is een medisch hulpmiddel klasse IIa (CE0344) voor de behandeling van milde tot matige psoriasis vulgaris. Voordat patiënten het gebruik van voorgeschreven medicijnen stoppen of wijzigen of het apparaat gebruiken, dienen zij met hun huisarts te overleggen en zorgvuldig de gebruiksaanwijzing te lezen. Maart 2015.
 • Blauw licht zoals gebruikt bij Philips BlueControl is niet giftig voor de huid - Awakowicz P et al. Contributions to Plasma Physics. 2009; 49 (9): 641 - 647.
 • Bestraling met blauw licht vermindert de productie van huidcellen - Liebmann J, Born M, Kolb-Bachofen MV. Journal of Investigative Dermatology. 2010; 130: 259 - 269.
 • Blauw licht brengt ontstekingsremmende processen op gang - Fischer M et al. Experimental Dermatology. 2013; 22: 554 - 563.
 • De positieve effecten van blauw LED-licht zijn bewezen door klinische tests - Weinstabl A et al. Dermatology. 2011; 223 (3): 251 - 9.
 • Na 12 weken behandeling zijn de symptomen van psoriasis bij 84% van de patiënten verminderd. Bij sommige patiënten heeft het blauwe licht hun behandelde psoriasis zelfs volledig genezen - Gegevens van Philips B.V.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in