PicoPix

Zakprojector

  PicoPix

  Zakprojector

  Projecteer uw leven

  Deze kleine, lichtgewicht, draagbare projector is ideaal voor dagelijks zakelijk gebruik en kan eenvoudig via USB of HDMI worden aangesloten op een notebook, laptop of mobiel apparaat zoals een tablet of smartphone. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Projecteer uw leven

 • Interne accu voor 2 uur afspelen

  De PicoPix is voorzien van een ingebouwde compacte, oplaadbare accu voor langdurig vermogen. Met één keer opladen kunt u maar liefst 2 uur achtereen genieten van films, foto's en muziek. Vanaf nu gaat u nooit meer op pad zonder de PicoPix.

 • LED-technologie voor schitterende kleuren en een hoog contrast

  Uw foto's en video's verdienen de beste kwaliteit wanneer u deze wilt delen met degenen om u heen. Daarom gebruikt de PicoPix-zakprojector een hoogwaardige LED-technologie zodat u uw foto's en video's in schitterende kleuren en met een adembenemend contrast kunt projecteren.

 • Geïntegreerde Office-viewer en mediaspeler

  De geïntegreerde MP4-mediaspeler ondersteunt de meest gebruikte video- en audio-indelingen. Dit onderscheidt de PicoPix-zakprojector van alle anderen. Dankzij de Office-viewer kunt u bovendien alle veelvoorkomende soorten Office-bestanden en pdf-bestanden delen.

 • Met zijn 270 g is hij ideaal voor onderweg

  De PicoPix-zakprojector is slechts 270 g en heeft een slank ontwerp, wat hem ideaal maakt voor onderweg voor zakelijk of persoonlijk gebruik.

 • Verschillende aansluitingen voor veelgebruikte apparaten

  De PicoPix-zakprojector beschikt over allerlei apparaataansluitingen, zoals USB, HDMI, VGA, Component en Composite, over een SD/SDHC-sleuf en een 3,5 mm audioaansluiting, voor grenzeloos entertainment.

 • Inclusief statief en zakelijke tas

  Inclusief voeding met adapter voor EU en VK, HDMI- en USB-kabel, auto-oplader, statief en zakelijke tas

 • SmartEngine met LED-technologie

  Uw foto's en video's verdienen de beste kwaliteit wanneer u deze wilt delen met degenen om u heen. Daarom gebruikt de PicoPix-zakprojector een hoogwaardige SmartEngine LED-technologie zodat u uw foto's en video's in schitterende kleuren en met een adembenemend contrast kunt projecteren.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in