DLP

  PicoPix

  Zakprojector

  Projecteer uw leven

  Op deze lichte, draagbare projector van zakformaat kunnen eenvoudig allerlei gadgets, SD-kaarten en USB-sticks worden aangesloten, zodat u uw digitale inhoud altijd en overal kunt projecteren. Dankzij de geïntegreerde mediaspeler en Office-viewer is de PicoPix niet afhankelijk van andere apparaten. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Projecteer uw leven

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Projecteer uw leven

 • Draadloze schermduplicatie

  Draadloze schermduplicatie met iOS-, Android- en Windows-apparaten via Wi-Fi-dongle

 • Projecteer HD-video's en afbeeldingen tot een formaat van 305 cm (120")

  Geniet van het grootste mobiele scherm dat u ooit hebt gehad en deel uw HD mediainhoud waar u maar wilt. Met uw PicoPix draagt u een persoonlijke bioscoop in uw zak.

 • Interne accu voor 2 uur afspelen

  De PicoPix is voorzien van een ingebouwde compacte, oplaadbare accu voor langdurig vermogen. Met één keer opladen kunt u maar liefst 2 uur achtereen genieten van films, foto's en muziek. Vanaf nu gaat u nooit meer op pad zonder de PicoPix.

 • Geïntegreerde Office-viewer en mediaspeler

  De geïntegreerde MP4-mediaspeler ondersteunt de meest gebruikte video- en audio-indelingen. Dit onderscheidt de PicoPix-zakprojector van alle anderen. Dankzij de Office-viewer kunt u bovendien alle veelvoorkomende soorten Office-bestanden en pdf-bestanden delen.

 • Met zijn 270 g is hij ideaal voor onderweg

  De PicoPix-zakprojector is slechts 270 g en heeft een slank ontwerp, wat hem ideaal maakt voor onderweg voor zakelijk of persoonlijk gebruik.

 • Verschillende aansluitingen voor veelgebruikte apparaten

  De PicoPix-zakprojector beschikt over allerlei apparaataansluitingen, zoals USB, HDMI, VGA, Component en Composite, over een SD/SDHC-sleuf en een 3,5 mm audioaansluiting, voor grenzeloos entertainment.

 • Speel video's rechtstreeks van uw USB-stick of intern geheugen af

  De geïntegreerde MP4-mediaspeler ondersteunt alle veelgebruikte video- en audio-indelingen. De PicoPix-zakprojector is dus een standalone-apparaat dat inhoud kan projecteren vanuit het interne geheugen van 4 GB of vanaf een USB-stick of Micro SD-kaart.

 • SmartEngine met LED-technologie

  Uw foto's en video's verdienen de beste kwaliteit wanneer u deze wilt delen met degenen om u heen. Daarom gebruikt de PicoPix-zakprojector een hoogwaardige SmartEngine LED-technologie zodat u uw foto's en video's in schitterende kleuren en met een adembenemend contrast kunt projecteren.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in