DVD/SACD home cinema-systeem

  De ultieme bioscoopervaring

  Dit artistieke en gedetailleerde home entertainment-systeem zorgt voor een ongekende kijk- en luisterervaring. Het gestroomlijnde ontwerp past bij iedere Flat TV en, dankzij de opties voor wandmontage en draadloos gebruik, bij ieder interieur.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De ultieme bioscoopervaring

Met uitstekende geluidskwaliteit

 • HDMI-uit voor digitale High Definition-video en digitale audio

  HDMI-uit voor digitale High Definition-video en digitale audio

  HDMI is een directe digitale verbinding voor digitale HD-video en digitale meerkanaalsaudio. HDMI levert een perfecte beeld- en geluidskwaliteit zonder enige ruis, doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden omgezet. HDMI is volledig compatibel met oude versies van DVI.

 • Met draadloze achterluidsprekers hebt u minder snoeren door uw huis

  Met draadloze achterluidsprekers hebt u minder snoeren door uw huis

  Draadloze achterluidsprekers zorgen voor schaalbaarheid en mobiliteit bij het plaatsen van de luidsprekers. Deze luidsprekers zijn interferentievrij en leveren een puur Surround Sound zonder dat u last hebt van vervelende snoeren.

 • Neodymium-ribbon-tweeters voor kristalhelder geluid

  Neodymium-ribbon-tweeters voor kristalhelder geluid

  Geniet van een ongeëvenaard, natuurlijk en kristalhelder geluid via de mni-directionele neodymium ribbon-tweeters. Een neodymium ribbon tweeter is een dipool die hoogfrequente geluiden 360 graden in het rond uitzendt. Dat resulteert in een heel 'open' en breed geluidsspectrum dat een helder, duidelijk geluid en veel details in de hogere tonen levert. Dit verhoogt de geluidservaring in dit meerkanaalssysteem nog verder. Het verschil wordt heel duidelijk bij het afspelen van een Super Audio-CD, waarop de muziek een grote helderheid heeft.

 • Meerkanaals SACD voor totaal muziekgenot

  Meerkanaals SACD voor totaal muziekgenot

  Compatibel met meerkanaals SACD. Dit allernieuwste muziekformaat levert een uiterst hoogwaardige geluidskwaliteit, 5.1 meerkanaals Surround Sound en is volledig compatibel met oude en nieuwe CD-formaten.

 • Slank en flexibel ontwerp, wandmontage optioneel

  Slank en flexibel ontwerp, wandmontage optioneel
 • Superslanke flat panel-luidsprekers die bij uw interieur passen

  Superslanke flat panel-luidsprekers die bij uw interieur passen
 • 6.1 Surround Sound zoals in de bioscoop met Dolby Digital EX

  Dolby Digital-EX-decodering is een nieuwe technologie die een extra dimensie toevoegt aan de toch al zo opwindende Dolby Digital 5.1-kanaals luisterervaring. Het extra surround-kanaal geeft een nog opwindender en omhullender surround-effect.

 • Video upscaling voor een betere resolutie van maximaal 1080i

  Video Upscaling verhoogt de resolutie van de SD-videosignalen (Standard Definition), waarvan DVD gebruikmaakt, naar HD (High Definition). Hierdoor ziet u meer details dankzij een scherper en levensechter beeld. Het verkregen HD-video-uitgangssignaal kan worden doorgestuurd naar een HD-scherm via HDMI (High-Definition Multimedia Interface).

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in