5.1 home cinema

  Surround Sound uit alle richtingen, net als in de bioscoop

  Ruim 70% van de testpersonen* geeft de voorkeur aan Philips 360Sound. 360Sound-luidsprekers hebben geluidsdrivers aan de voorkant en zijkanten, zodat de Surround Sound net als in de bioscoop gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld. Bekijk alle voordelen

 • Surround Sound uit alle richtingen, net als in de bioscoop

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Surround Sound uit alle richtingen, net als in de bioscoop

Bezeten van muziek

 • Philips Net TV met Wi-Fi voor populaire onlinediensten op uw TV

  Ervaar een groot aantal onlinediensten met Net TV. Geniet wanneer u maar wilt rechtstreeks op uw TV van films, afbeeldingen, infotainment en andere onlinecontent. Sluit uw home cinema rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk via de Ethernet-aansluiting en gebruik uw afstandsbediening om naar het item dat u wilt bekijken te navigeren en dit te selecteren. Met het Philips-menu hebt u toegang tot populaire Net TV-diensten die gemaakt zijn voor uw scherm. Bovendien kunt u via het DLNA-gecertificeerde PC-netwerk met uw afstandsbediening video's bekijken en hebt u toegang tot foto's op uw computer.

 • 360Sound vult uw kamer met geluid uit alle richtingen

  360Sound vult uw kamer met geluid uit alle richtingen

  360Sound is niet te vergelijken met een normale 5.1-kanaals home cinema door het unieke ontwerp met drie drivers per satellietluidspreker - één voorluidspreker en twee schuine zijluidsprekers - voor een kamervullend geluid. Philips gebruikt naast dipolen ook een uniek algoritme om het meeslepende geluidseffect nog verder te versterken. 360Sound bevat eersteklas akoestische onderdelen zoals zachte dome-tweeters, neodymium-magneten en klasse 'D' digitale versterkers voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit vanuit alle hoeken van de kamer, waardoor u zich thuis in een bioscoop waant.

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

 • Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential spelen uw Blu-ray Discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential maken uw HD-entertainmentervaring compleet.

 • DLNA-netwerkaansluiting voor eenvoudige weergave van de foto's en video's vanaf uw PC

  DLNA-netwerkaansluiting voor eenvoudige weergave van de foto's en video's vanaf uw PC

  De DLNA-netwerkaansluiting biedt eenvoudige toegang tot de foto's, muziek, video's en films op uw PC of thuisnetwerk. De ethernetverbinding (LAN) wordt gebruikt met het DLNA-protocol om ervoor te zorgen dat DLNA-gecertificeerde producten naadloos samenwerken. Als u uw TV, home cinema-set of Blu-ray Disc-speler aansluit op uw thuisnetwerk, hebt u toegang tot de gegevens op alle DLNA-gecertificeerde apparaten. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface, die is ontworpen voor eenvoudig browsen, hebt u met één druk op de knop toegang tot al uw entertainment.

 • Markante en compacte luidsprekers - een fraaie aanvulling op uw interieur

  Markante en compacte luidsprekers - een fraaie aanvulling op uw interieur
 • Geraffineerd ontwerp met fraaie aluminiumafwerking

  Geraffineerd ontwerp met fraaie aluminiumafwerking
Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • Gebaseerd op vergelijkingen met een vooraanstaand concurrent tijdens een geluidstest onder consumenten, uitgevoerd door Synovate in Duitsland in november 2010. Gegevens beschikbaar.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in