DVD home cinema-systeem

  DVD home cinema-systeem

  Hoogwaardig Surround Sound

  Dankzij Ambisound zorgt de HTS6600 via slechts twee luidsprekers voor een fantastische meerkanaals Surround-ervaring in elk type kamer. Het eenvoudig te installeren systeem, dat aan de wand kan worden gemonteerd, is geschikt voor elk interieur.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hoogwaardig Surround Sound

met Ambisound

 • Ambisound voor Surround Sound via minder luidsprekers

  Ambisound voor Surround Sound via minder luidsprekers

  De Ambisound-technologie levert een fantastische multikanaals Surround-ervaring met minder luidsprekers. Dit zorgt voor een meeslepende 5.1-geluidservaring. Het maakt hierbij niet uit waar u zich in de ruimte bevindt en wat de vorm en de grootte van de ruimte is. Ook heeft u geen last van rommel van meerdere luidsprekers en kabels. Ambisound levert meer geluid met minder luidsprekers door het gecombineerde effect van het psycho-akoestische fenomeen, arrayverwerking en de precieze plaatsing van de driver.

 • Smart Surround optimaliseert de Surround-instellingen automatisch

  Smart Surround optimaliseert de Surround-instellingen automatisch

  De ultieme luisterervaring zonder dat u instellingen moet aanpassen elke keer dat u andere muziek opzet of aan een andere film begint. In tegenstelling tot normale 5.1-systemen met standaardinstellingen voor meerkanaals Surround Sound, past Smart Surround de instellingen automatisch aan uw muziek of film aan.

 • DoubleBASS voor extra diep bass-geluid

  DoubleBASS voor extra diep bass-geluid

  DoubleBASS zorgt ervoor dat u zelfs de diepste bastonen uit compacte subwoofers hoort. Het pikt de lage frequenties op en regenereert deze in het hoorbare bereik van de subwoofer, waardoor het geluid met kracht en flair wordt weergegeven en u kunt genieten van een volwaardige en onbeperkte luisterervaring.

 • HDMI 1080i met High Definition video upscaling

  HDMI 1080i met High Definition video upscaling

  HDMI staat voor High Definition Multimedia Interface. Dit is een directe digitale verbinding voor digitale HD-video en digitale meerkanaals audio. HDMI levert een perfecte beeld- en geluidskwaliteit zonder enige ruis, doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden omgezet. HDMI is volledig compatibel met oudere versies van DVI (Digital Video Interface).

 • MP3-lijningang voor het afspelen van muziek vanaf draagbare mediaspelers

  MP3-lijningang voor het afspelen van muziek vanaf draagbare mediaspelers

  MP3-lijningang maakt gebruik van Plug & Play-technologie waarmee u MP3-inhoud rechtstreeks kunt weergeven op uw home cinema-systeem door simpelweg uw draagbare MP3-speler aan te sluiten op de ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting. U kunt nu genieten van de uitstekende geluidskwaliteit van uw Philips home cinema-systeem terwijl u uw favoriete muziek afspeelt met uw draagbare MP3-speler.

 • Geavanceerd ontwerp dat past bij elke Flat TV

  Geavanceerd ontwerp dat past bij elke Flat TV

  Fantastische technologie verpakt in elegantie en stijl. Met zijn stijl en klasse siert dit home cinema-systeem elke woonkamer. Met hetzelfde ontwerp en dezelfde afwerking als de Philips Flat TV, is het te combineren met elke Flat TV. Het past bij uw Flat TV, uw interieur en uw levensstijl.

 • Verticale luidsprekers voor wandmontage bij uw Flat TV

  Verticale luidsprekers voor wandmontage bij uw Flat TV
 • Snelle en eenvoudige installatie zonder gedoe

  Snelle en eenvoudige installatie zonder gedoe
 • Directe aansluiting op USB geeft foto's en muziek weer vanaf USB-flashstations

  U hoeft alleen maar het apparaat aan te sluiten op de USB-poort van uw DVD-systeem van Philips. Uw digitale muziek en foto's worden rechtstreeks vanaf het apparaat weergegeven. Nu kunt u uw mooiste momenten delen met familie en vrienden.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in