Draadloos home cinema-systeem

  Draadloos home cinema-systeem

  De draadloze toekomst

  Met dit stijlvolle en compacte, volledig digitale home-entertainmentsysteem kunt u vrijwel elke disc afspelen in hoogwaardig Dolby, DTS of SACD Surround Sound. Ga er thuis lekker voor zitten en onderga een allesomvattende kijk- en luisterervaring.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De draadloze toekomst

 • 12-bits/108-MHz videoverwerking voor scherpe en natuurlijke afbeeldingen

  12-bits/108-MHz videoverwerking voor scherpe en natuurlijke afbeeldingen

  12-bits Video DAC is een superieure digitaal-naar-analoog converter die elk detail van de authentieke beeldkwaliteit behoudt. De converter geeft subtiele schaduwen en vloeiendere kleurgradaties weer, zodat het beeld levendiger en natuurlijker wordt. De beperkingen van de traditionele 10-bits DAC worden met name duidelijk wanneer grote schermen en projectors worden gebruikt.

 • Met draadloze achterluidsprekers hebt u minder snoeren door uw huis

  Met draadloze achterluidsprekers hebt u minder snoeren door uw huis

  Draadloze achterluidsprekers zorgen voor schaalbaarheid en mobiliteit bij het plaatsen van de luidsprekers. Deze luidsprekers zijn interferentievrij en leveren een puur Surround Sound zonder dat u last hebt van vervelende snoeren.

 • PAL & NTSC Progressive Scan voor een superscherp beeld

  Progressive Scan verdubbelt de verticale resolutie van het beeld, wat resulteert in een merkbaar scherper beeld. In plaats van de velden met de oneven lijnen eerst naar het scherm te sturen en daarna de velden met de even lijnen, worden beide velden tegelijk geschreven. Zo wordt een trillingsvrij beeld geschreven met de maximale resolutie voor een optimale kijkervaring.

 • Kegelvormige dome-tweeters voor beter SACD-geluid

  Kegelvormige dome-tweeters verbeteren het SACD-geluid op de hoogste frequenties door elke nuance en verbuiging van het geluid vast te leggen met een buitengewoon licht en stug membraan gemaakt van LEXAR. Met dit membraan kunnen de tweeters een hoger audiofrequentiebereik afgeven. De speciale kegelvorm van de reflectorschotel zorgt voor een grotere geluidsweergave van de hogere frequenties. Dit heeft superduidelijke en kraakheldere hoge tonen tot gevolg en een over het algemeen meer gebalanceerde geluidsperceptie.

 • Films: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  De multi-formaat speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal kijkplezier.

 • Muziek: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW en Windows Media™ Audio

  De speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal luisterplezier.

 • Foto's (JPEG) met muzikale diapresentatie

  Maak het nog leuker om foto's te delen met familie en vrienden! Speel een diapresentatie af met muziek op de achtergrond. Dit Philips-product ondersteunt gelijktijdige weergave van JPEG-foto's en MP3-muziek. Zorg ervoor dat de bestanden voor de diapresentatie met muziek in dezelfde media zijn opgeslagen. Selecteer uw favoriete MP3-muziek en start een diapresentatie met JPEG-foto's.

 • Directe aansluiting op USB geeft foto's en muziek weer vanaf USB-flashstations

  U hoeft alleen maar het apparaat aan te sluiten op de USB-poort van uw DVD-systeem van Philips. Uw digitale muziek en foto's worden rechtstreeks vanaf het apparaat weergegeven. Nu kunt u uw mooiste momenten delen met familie en vrienden.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in