SoundBar-luidspreker

  SoundBar-luidspreker

  Krachtig geluid voor alle TV's

  De Philips HTL6145C-soundbar combineert een flinterdun profiel met een donderend basgeluid. De ultraslanke subwoofer kan overal worden neergezet om de perfecte beleving te creëren. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 449,99 €
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Krachtig geluid voor alle TV's

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

SoundBar-luidspreker

2.1-kanaals draadloze smalle subwoofer, Bluetooth® aptX, AAC en NFC, 1 HDMI in en HDMI out ARC, Slechts 29, 8 mm dun HTL6145C/12 Soortgelijke producten zoeken

Krachtig geluid voor alle TV's

met slanke draadloze subwoofer

 • Dual reflex-systeem voor krachtig basgeluid

  Dual reflex-systeem voor krachtig basgeluid

  De meeste subwoofers op de markt hebben een enkele baspoort en een enkele driver, maar voor groter en helderder basgeluid zijn twee baspoorten nodig. De grotere open ruimte die door twee baspoorten wordt gecreëerd, verhoogt de luchtstroom, waardoor vervorming wordt verminderd en tegelijkertijd meer basgeluid wordt geproduceerd. Met twee 6,5-inch drivers en twee baspoorten gaat het dual bass reflex-systeem de bas uit een gewone subwoofer ver te boven.

 • Eersteklas zachte dome-tweeters voor kristalhelder geluid

  Eersteklas zachte dome-tweeters voor kristalhelder geluid

  Met Philips Crystal Clear Sound kunt u nu elk geluidsdetail waarnemen en waarderen, zoals het hoort te klinken en zoals de artiest of regisseur het heeft bedoeld. Crystal Clear Sound geeft de geluidsbron weer - of dit nu een actiefilm, musical of live-uitvoering is - getrouw, nauwkeurig en zonder vervorming. Philips home cinema-systemen met Crystal Clear Sound beperken de geluidsverwerking tot een minimum en behouden de zuiverheid van de oorspronkelijke audiocontent. Als resultaat worden uw oren getrakteerd op een grotere sonische accuratesse.

 • Bluetooth® (aptX® en AAC) voor draadloos muziek streamen

  Bluetooth® (aptX® en AAC) voor draadloos muziek streamen

  Bluetooth® (aptX® en AAC) voor draadloos muziek streamen

 • Met één druk op de knop NFC-smartphones via Bluetooth koppelen

  Met één druk op de knop NFC-smartphones via Bluetooth koppelen

  Koppel Bluetooth-apparaten gemakkelijk met één druk op de knop dankzij NFC-technologie (Near Field Communications). Tik op een NFC-smartphone of -tablet op het NFC-gebied van een luidspreker om de luidspreker in te schakelen, het koppelen via Bluetooth te starten en te beginnen met het streamen van muziek.

 • Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound van Philips produceert een volle en meeslepende Surround Sound via een systeem met minder dan vijf luidsprekers. De zeer geavanceerde ruimtelijke algoritmes repliceren de geluidskenmerken die in een ideale 5.1-kanaals geluidsomgeving voorkomen op nauwgezette wijze. Elke hoogwaardige stereobron wordt omgezet in levensechte, meerkanaals Surround Sound. U hoeft geen extra luidsprekers, kabels of standaarden voor luidsprekers aan te schaffen om te kunnen genieten van een ruimtevullend geluid.

 • Dolby Digital en DTS voor een geweldige Surround Sound

  Dolby Digital en DTS voor een geweldige Surround Sound

  Stap over op digitaal en haal het meeste uit uw muziek en films. Zelfs stereomuziek klinkt geweldig, omdat Dolby Digital en DTS Digital Surround digitale muziek en video's verbeteren door deze krachtiger te maken, zodat u een overweldigende Surround Sound uit uw home cinema-luidspreker krijgt.

 • Slanke draadloze subwoofer voor verticale en horizontale plaatsing

  Slanke draadloze subwoofer voor verticale en horizontale plaatsing
 • Aansluiten op één HDMI in voor een geweldige beeld- en geluidskwaliteit

  Geniet van levensechte 3D-weergave en Crystal Clear 5.1- of 7.1-audio, gewoon door de audio HDMI in-uitgang van onze speler aan te sluiten op uw niet-3D AV-ontvanger.

 • Krachtig geluid (320 W)

  6 neodymium-woofers en 2 eersteklas zachte dome-tweeters, die kristalheldere hoge tonen produceren, zorgen voor een hoge geluidskwaliteit. De totale uitvoer is 320 W, die wordt aangevuld door een krachtige 8-inch subwoofer van 220 W. De HTL6140 is niet alleen erg dun, het geluid klinkt ook zeer goed.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in